Κεντρική NBA Αύξησε τη λίστα των επιθυμητών ομάδων ο Άντονι!
NBA

Αύξησε τη λίστα των επιθυμητών ομάδων ο Άντονι!

carmelo anthony knicks

carmelo anthony knicks

Ο Καρμέλο Άντονι θεωρείται ξένο σώμα για τους Νιου Γιορκ Νικς, με την προσπάθεια ανταλλαγής του να λαμβάνει χώρα εδώ κι αρκετό καιρό. Οι Χιούστον Ρόκετς ήταν η μοναδική ομάδα, στην οποία επιθυμούσε να καταλήξει ο “Μέλο” αλλά οι διαπραγματεύσεις μαζί τους έπεσαν στο κενό, καθώς δεν διαθέτουν ελκυστικά ανταλλάγματα και θα έπρεπε να εμπλακούν τρίτες και τέταρτες ομάδες στην υπόθεση. Πλέον, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν.

Συγκεκριμένα, ο Άντονι προσέθεσε και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη λίστα των ομάδων που θα ήθελε να ανταλλαχθεί, σύμφωνα με τον Άντριαν Γουοζναρόφσκι! Οι Καβς βρίσκονταν στο επίκεντρο κατά τη διάρκεια του Ιουνίου αλλά αργότερα, ο Άντονι ξεκαθάρισε ότι το Χιούστον είναι ο απόλυτος προορισμός για εκείνον. Πλέον, όμως, αναγκάστηκε να συμβιβαστεί, προκειμένου να φύγει από τους Νικς πριν από την έναρξη της σεζόν.

Η λίστα των ομάδων δεν τελειώνει εδώ, καθώς και οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έχουν ενταχθεί στη wish-list του Άντονι, σύμφωνα με τις πηγές του ρεπόρτερ, Ίαν Μπέγκλι! Η ομάδα του Ράσελ Γουέστμπρουκ και του Πολ Τζορτζ, όμως, έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες, συγκριτικά με τους Ρόκετς και τους Καβαλίερς.

Ο Άντονι αναμένεται να δώσει το παρών στην πρώτη μέρα του training camp των Νικς ενώ θα παρευρεθεί και στη media day της ομάδας τη Δευτέρα. Ο τζένεραλ μάνατζερ των Νικς, Σκοτ Πέρι, επιβεβαίωσε την επικείμενη παρουσία του, τονίζοντας ότι ο “Μέλο” είναι “επαγγελματίας” κι ότι θα δώσει το καλό παράδειγμα. Η νέα κατεύθυνση της ομάδας, όμως, στηρίζεται στα νεαρά ταλέντα, κάτι που καθιστά την παρουσία του στο ρόστερ περιττή.

Όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τους Καβς, οι Νικς έχουν επικοινωνήσει μαζί τους αλλά δεν έχει “χτιστεί” κάποια βάση ακόμη, ώστε να πραγματοποιηθεί η ανταλλαγή.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…