Κεντρική NBA Σίμονς: “Να γίνω ο κορυφαίος του πλανήτη”
NBA

Σίμονς: “Να γίνω ο κορυφαίος του πλανήτη”

ben simmons

ben simmons

Το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιήσει την επερχόμενη σεζόν ο Μπεν Σίμονς, με τους φίλους των Φιλαδέλφια 76ερς να ανυπομονούν, ώστε να θαυμάσουν με τα μάτια τους τις εξαιρετικές ικανότητες του 21χρονου. Πρόκειται για έναν φόργουορντ, ύψους 2.08, με μοναδική αίσθηση της πάσας, αθλητικότητα και τρομερή ταχύτητα, ειδικά όταν “ξεχύνεται” στο ανοικτό γήπεδο. Την περσινή σεζόν δεν κατάφερε να πατήσει παρκέ εξαιτίας ενός σοβαρού τραυματισμού στο πόδι αλλά φέτος αναμένεται να είναι η χρονιά του, με τον ίδιο να θέτει πολύ ψηλά τον πήχη.

“Ο στόχος μου είναι να γίνω ο κορυφαίος παίκτης του πρωταθλήματος“, τόνισε ο Σίμονς στο ESPN και συνέχισε λέγοντας: “Δεν ανησυχώ για τους υπόλοιπους πρωτοετείς. Ανησυχώ για τους παίκτες που είναι στην κορυφή. Εκεί θέλω να είμαι κι εγώ”.

Ακόμη, ο ταλαντούχος άσος, ο οποίος αναμένεται να αγωνίζεται και στη θέση του πλέι-μέικερ, μίλησε για τους στόχους των νεαρών και ανερχόμενων Σίξερς: “Ο στόχος μας είναι να φθάσουμε στα πλέι-οφ. Δεν αμφισβητούμε ο ένας τον άλλον κι εφόσον δουλέψουμε σκληρά, μάλλον θα τα καταφέρουμε“. Τέλος, τόνισε ότι νιώθει πολύ καλά σωματικά, κάτι που αποδεικνύει ότι έχει αφήσει πίσω του το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε πέρσι.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…