Κεντρική Γ' Εθνική Το νέο υπερσύγχρονο παρκέ στο Κοντόπευκο!

Το νέο υπερσύγχρονο παρκέ στο Κοντόπευκο!

kontopefko

kontopefko

Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι κοντά στον αθλητισμό και το απέδειξε έμπρακτα με την τοποθέτηση νέου υπερσύγχρονου παρκέ στο Κοντόπευκο. Στο φιλικό παιχνίδι της γυναικείας ομάδας της Αγίας Παρασκευής με Κολλέγιο St Thomas της Μινεάπολις εορτάστηκε το νέο παρκέ στο γυμναστήριο.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας αναφέρει: “Με μεγάλη επιτυχία έγινε στο Κοντόπευκο ο φιλικός αγώνας μεταξύ μεικτής ομάδας γυναικών-νεανίδων του ΓΣΑΠ και της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Κολλεγίου St.THOMAS από την πολιτεία Μινεσότα των ΗΠΑ. Ήταν ο πρώτος αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο του Κοντοπεύκου μετά την πρόσφατη ανακαίνισή του (κυρίως επισκευή του παρκέ) και έτσι παρέστη ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη της εκδήλωσης.

Πριν την έναρξη του αγώνα ο ΓΣΑΠ απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ Αριστοτέλη Σερκεδάκη για την προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης. Παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Πάνος Γκόνης, η Πρόεδρος της Σχ.Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Αύρα Μπασακίδου, η Αντιπρόεδρος και η Ειδική Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Ηλέκτρα Σωτηράκου και Γιάννα Τσάρα, ο Αντιπρόεδρος και η Έφορος του βόλεϋ γυναικών της ΑΕΑΠ Θανάσης Δημακόπουλος και Αργυρώ Μπονάρου, τα μέλη του ΔΣ του ΠΑΟΔΑΠ Μαίρη Ριζκ-Καρακατσάνη και Δημήτρης Γυφτέας καθώς και το πρ. μέλος Παναγιώτης Παναγάκος.

Μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Ολυμπιονίκης της πάλης και γεν. γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Βούλα Ζυγούρη καθώς και η Τατιάνα Καββαδία, Ολυμπιονίκης της καλαθοσφαίρισης (2004) και παλαιά αθλήτρια του ΓΣΑΠ. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών ήταν από τους χορηγούς της χθεσινής εκδήλωσης, στο πλαίσιο της προώθησης του προγράμματος “make place for one more woman” , στο οποίο συμμετέχει και ο ΓΣΑΠ προσφέροντας μια αθλητική υποτροφία.Χορηγός επίσης της εκδήλωσης ήταν και το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Ο ΦΙΛΟΚΤΗΤΗΣ» του ομίλου ΙΑΣΩ. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

Στο τέλος του αγώνα ο πρόεδρος του ΓΣΑΠ πρόσφερε στις αμερικανίδες αθλήτριες αναμνηστικά μετάλλια και αντηλλάγησαν μεταξύ των δύο ομάδων αναμνηστικά δώρα.

Όσον αφορά τον αγώνα, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του St.THOMAS με σκορ 46-70. Παρά την διαφορά στο σκορ έγινε ένα πολύ ενδιαφέρον και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Εδώ να σημειώσουμε ότι η αμερικανική ομάδα είναι από τις κορυφαίες του κολλεγιακού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, αφού έμεινε έξω από το φάιναλ- φορ της περυσινής περιόδου μόλις για ένα καλάθι. Όσον αφορά την ομάδα μας, παρά τις ελλείψεις της και παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε προπονήσεις μόλις τρεις μέρες πριν, εντυπωσίασε για την μαχητικότητά της. Για την ιστορία παραθέτουμε τις συνθέσεις των δύο ομάδων (φύλλο αγώνα). Την όλη εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την sportshero web tv, παρακολούθησαν αρκετοί δημότες και φίλοι , παρά τον Αύγουστο μήνα.

Τους ευχαριστούμε όλους ιδιαίτερα.

Δεκάλεπτα: 08-17,18-23, 09-14, 11-16.
Διαιτητές Γιακείμη, Φραγκούλη.
Γραμματεία Καλκάνη, Ευθυμιοπούλου, Ζέπου.
ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος) Σαπαλίδου, Πετυχάκη Σ.2, Δημουλάκη, Γκάνια 3(1), Γρίσπου 7, Βαμβακά 5, Κλείτσα 2, Μποζαΐτη, Πολιτοπούλου 8, Πεσκατζίου, Πετυχάκη Χρ.13, Αμίτση 3(1), Ηρακλείδη, Κανιαδάκη 3(1).
ST.THOMAS (Ruth Simm) Braliz 7, Krynski 6, Esker 3(1), Dubois, Bowrinc 3, Anderson 9(1), Renikoff 13(3), Wolkow 4(1), Brandefur 7(1), Spaulding 23, Suibba 2”.

Πηγή φωτoγραφίας: sportshero.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

Πορφύρας: Δεν συνεχίζει ο Μάντζαρης (pic)

Χώρισαν οι δρόμοι Πορφύρα και Μάντζαρη Με νέο προπονητή θα πορευτεί τη νέα σεζόν στο πρωτά…