Κεντρική NBA Περιορισμένος χρόνος συμμετοχής για τον Όγκαστ (vid)

Περιορισμένος χρόνος συμμετοχής για τον Όγκαστ (vid)

zach auguste miami

zach auguste miami

Ο Ζακ Όγκαστ βρισκόταν στη βασική πεντάδα των Μαϊάμι Χιτ πριν από 3 ημέρες, έχοντας υψηλότερο χρόνο συμμετοχής από κάθε άλλον συμπαίκτη του και κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Η “πικρή” αλήθεια του summer league, όμως, είναι ότι η πλειοψηφία των παικτών δεν μπορεί να έχει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, με έντονα σκαμπανεβάσματα να λαμβάνουν χώρα στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Ελληνοαμερικανός άσος έπεσε “θύμα” της συνθήκης αυτής, μένοντας για περιορισμένο χρόνο στο παρκέ κατά τη διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού εναντίον των Γουάσινγκτον Γουίζαρντς και ως αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα, ο Όγκαστ έμεινε στο παρκέ για 11 λεπτά, σημειώνοντας 3 πόντους, μαζεύοντας 2 ριμπάουντ και κάνοντας 1 κλέψιμο, ερχόμενος από τον πάγκο. Είχε 1/3 σουτ εντός πεδιάς ενώ, δεν κατόρθωσε να κερδίσει πόντους από τα κερδισμένα φάουλ του, ευστοχώντας μονάχα σε μία από τις 6 ελεύθερες βολές που επιχείρησε. Το δίδυμο Οκάρο Γουάιτ-Μπαμ Αντεμπάγιο προτιμήθηκε ξεκάθαρα από τον προπονητή, όσον αφορά τη γραμμή ψηλών κι έτσι, δεν έμεινε χώρος για τον Όγκαστ.

Το Μαϊάμι κατάφερε να πάρει τη νίκη με 91-87, με την τριάδα των Ματ Γουίλιαμς (17 πόντοι), Μπαμ Αντεμπάγιο (16 πόντοι, 7 ριμπάουντ) και Οκάρο Γουάιτ (14 πόντοι, 6 ριμπάουντ) να κάνει τη διαφορά. Από την άλλη, διακρίθηκε ο Σέλντον ΜακΚλέλαν με 18 πόντους ενώ ο Τζάρεντ Κάνινγχαμ είχε 16.

Αναλυτικά τα highlights της αναμέτρησης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…