Κεντρική NBA Σημείο αναφοράς ο Ζακ Όγκαστ! (vids)

Σημείο αναφοράς ο Ζακ Όγκαστ! (vids)

zach auguste

zach auguste

Ο Ζακ Όγκαστ επανήλθε σε ρυθμό θετικών εμφανίσεων, κάνοντας αισθητή την παρουσία του στο χθεσινό παιχνίδι των Μαϊάμι Χιτ εναντίον των Σαν Αντόνιο Σπερς, στη 2η μέρα του summer league στο Λας Βέγκας. Ο ομογενής σέντερ ήταν ένας από τους πιο θεμελιώδεις παράγοντες της οριακής νίκης του Μαϊάμι με 75-74, όντας σημείο αναφοράς κάτω από το καλάθι.

Συγκεκριμένα, ο ομογενής σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 17 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 33 λεπτά συμμετοχής, αγωνιζόμενος περισσότερο από κάθε άλλον συμπαίκτη του! Ο Όγκαστ τα πήγε πολύ καλά, έχοντας εξαιρετικές τοποθετήσεις εντός της ρακέτας και υποδεχόμενος σωστά την μπάλα, ολοκληρώνοντας τις φάσεις. Ακόμη, ανανέωσε 4 επιθέσεις της ομάδας του, συνθέτοντας ένα εξαιρετικό δίδυμο στους “αιθέρες” μαζί με τον Μπαμ Αντεμπάγιο ενώ απέδειξε ότι είναι πολύ ευκίνητος και ευέλικτος, παρά το ύψος του. Τέλος, ο Όγκαστ βρισκόταν σε θέση να χειρίζεται με ευκολία την μπάλα και να τη βάζει στο παρκέ, κάτι που θεωρείται πλέον ως απαραίτητο προσόν για τους περισσότερους ψηλούς στο σύγχρονο μπάσκετ.

Το παιχνίδι κρίθηκε στην τελευταία φάση, με τους Χιτ να “κλέβουν” τη νίκη χάρη στο νικητήριο καλάθι του Λόντον Περάντες με 4” για τη λήξη. Ο Αντεμπάγιο ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 18 πόντους, μαζεύοντας και 10 ριμπάουντ ενώ, από πλευράς Σαν Αντόνιο, ο Μπράιαν Φορμπς ήταν ο κορυφαίος, πετυχαίνοντας και αυτός 18.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ζακ Όγκαστ έχει NBA-out στο συμβόλαιό του μέχρι τις 20 Ιουλίου και σε περίπτωση που οι Χιτ δεν τον εντάξουν στο ρόστερ τους, θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο υπέγραψε συμβόλαιο προ ολίγων ημερών.

Αναλυτικά τα highlights του αγώνα

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…