Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Οι Γουόριορς θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση”
NBA

ΛεΜπρόν: “Οι Γουόριορς θα είναι η μεγαλύτερη πρόκληση”

lebron james boston

lebron james boston

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς αποτελούν μια από τις πιο παντοδύναμες ομάδες στην ιστορία του NBA. Πρόκειται για τους πρωταθλητές του 2015, για τη μοναδική ομάδα που έχει 207 νίκες σε διάστημα μιας τριετίας, για ένα συγκρότημα που διαθέτει τον MVP των δύο τελευταίων ετών (Στεφ Κάρι), τον MVP του 2014 (Κέβιν Ντουράντ), τον κορυφαίο αμυντικό του κόσμου (Ντρέιμοντ Γκριν) αλλά και έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ στην ιστορία (Κλέι Τόμπσον). Η αψεγάδιαστη επιθετική τους λειτουργία τους καθιστά ασταμάτητους, σε συνδυασμό με την αποδοτικότητα στον ανασταλτικό τομέα. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τα γνωρίζει όλα αυτά, αναγνωρίζοντας πως οι “dubs” είναι ίσως η πιο απειλητική ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ποτέ.

Θα είναι πολύ δύσκολο. Αυτοί οι τύποι θα δυσκολέψουν εμένα και την ομάδα. Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, αν και έχω ξαναπαίξει εναντίον 4 Hall-of-Famers στο παρελθόν, με τον Ντάνκαν, τον Πάρκερ, τον Τζινόμπιλι και τον Λέοναρντ. Αν προσθέσουμε και τον κόουτς, Πόποβιτς είναι 5 Hall-of-Famers. Έχω παίξει εναντίον του Πιρς, του Γκαρνέτ, του Άλεν και του Ρόντο. Θα είναι, όμως, πολύ δύσκολο, όχι μόνο για εμένα αλλά και για ολόκληρο τον οργανισμό της ομάδας”, τόνισε ο ΛεΜπρόν, με το έργο που πρέπει να φέρει εις πέρας να είναι πιο απαιτητικό από ποτέ.

Ακόμη, φρόντισε να αστειευτεί όταν ερωτήθηκε για τις πενιχρές πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου από τους Καβς, σύμφωνα με το στοιχηματικό πρακτορείο του Λας Βέγκας: “Το μόνο που παίζω στο Λας Βέγκας είναι blackjack, οπότε δεν με νοιάζει!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…