Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Ο Άρης παίζει πολύ καλά τις παγίδες, να είμαστε έτοιμοι…”

“Ο Άρης παίζει πολύ καλά τις παγίδες, να είμαστε έτοιμοι…”

markopoulos2

markopoulosΟ ΠΑΟΚ έκανε το… χρέος του απέναντι στο Λαύριο και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Μετά το τέλος του αγώνα του Σαββάτου ο Σούλης Μαρκόπουλος που συμπλήρωσε 700 ματς στην πρώτη κατηγορία, δήλωσε:

“Για αρχή θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους και να δώσω τα συγχαρητήρια μου στην ομάδα του Λαυρίου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι αξίζει απόλυτα τη θέση που πήρε. Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο, καθώς έχουμε δει τα αποτελέσματα που έχει φέρει όλη τη χρονιά. Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι περιμένοντας την ίδια άμυνα που έπαιξε στη Θεσσαλονίκη το Λαύριο, αλλά ήταν πιο δυνατή και αυτό μα δημιούργησε προβλήματα.

Μας πίεσαν με παγίδες και αυτό τους έδωσε την ευκαιρία να βάλουν κάποια καλάθια με κλέψιμο στο κέντρο του γηπέδου και αυτό μας έβγαλε εκτός επιθετικής λειτουργείας. Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τα πατήματά μας, περάσαμε την μπάλα κοντά στο καλάθι, όπου σίγουρα είχαμε το πλεονέκτημα, αλλά πάνω απ’ όλα λειτούργησε καλά η άμυνα μας, η οποία μας έδωσε την αυτοπεποίθηση για την επίθεση”.

Για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: “Κανένας παίκτης δεν παίρνει κάτι αν δεν το αξίζει. Ό,τι έχει πάρει στον ΠΑΟΚ το άξιζε και για αυτό το πήρε”.

Για το 700ο του παιχνίδι στην μεγάλη κατηγορία: “Δεν το θυμόμουν καν, μου το θύμισαν έξω. Δεν με απασχολούν καθόλου αυτά τα ρεκόρ. Απλά θέλω να αισθάνομαι γερός και να είμαι ικανός, ώστε να με θέλουν οι ομάδες για να μπορώ να συνεχίσω”.

Για το αν θα τον ενδιέφερε η θέση του προπονητή της Εθνικής Ελλάδος: “Είναι τιμή για κάθε προπονητή να αναλάβει αυτή τη θέση”.

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα εν όψει της σειράς με τον Άρη: “Θα είναι διαφορετικά παιχνίδια. Σίγουρα θα δούμε το video και τα λάθη που κάναμε. Δεν πρέπει να δίνουμε τόσο εύκολα την μπάλα στη μέση του γηπέδου καθώς ο Άρης παίζει κι αυτός πολύ καλά τις παγίδες. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση”.

Θα καταφέρουν οι Μπακς να κάνουν το 3-1 στις νίκες απέναντι στους Ράπτορς; Το συγκεκριμένο ματς αλλά και τα παιχνίδια Χοκς-Γουίζαρντς, Γκρίζλις-Σπερς, Μπλέιζερς-Γουόριορς, η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Μαργαρίτης: “Αφιερωμένη η νίκη στον Μαρκόπουλο…”

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στο Λαύριο:

“Κατ΄αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου για τη φετινή πορεία. Στο σημερινό παιχνίδι δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, καθώς δεν ήμασταν αρκετά καλοί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοση μας. Διαβάσαμε αρκετά καλά τα miss match που μας έδινε η ομάδα του Λαυρίου, βάλαμε και τα σουτ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας για το 700ό του παιχνίδι στην πρώτη κατηγορία”.

Για τη σημασία της συνεργασίας του με τον Σούλη Μαρκόπουλο: “Για μένα αυτή η συνεργασία σημαίνει πάρα πολλά. Στην ουσία, αυτός είναι που με έβαλε στην Α1. Με βοήθησε πάρα πολύ και μου έδωσε πάρα πολλές ευκαιρίες για να αποδείξω τι μπορώ να κάνω”.

Για τους αγώνες με τον Άρη: “Πρέπει να αφήσουμε πίσω τα δύο παιχνίδια με το Λαύριο. Έχουμε μία εβδομάδα μέχρι τον πρώτο αγώνα με τον Άρη. Πρέπει να δουλέψουμε και να είμαστε στο 100% στα επόμενα παιχνίδια”.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …