Κεντρική Basket League Άρης “Οι παίκτες εκνευρίστηκαν από τα σφυρίγματα”

“Οι παίκτες εκνευρίστηκαν από τα σφυρίγματα”

soulis markopoulos aris

Στα σφυρίγματα των διαιτητών στην αρχή του αγώνα με το Ρέθυμνο που προκάλεσαν εκνευρισμό στους παίκτες του εστίασε στις δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου του αγώνα ο Σούλης Μαρκόπουλος, ενώ παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ο Άρης  θα βελτιωθεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Διαβάστε αναλυτικά:

«H ομάδα μας ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, εκεί σφυρίχτηκαν κάποια φάουλ στην άμυνα μας, τα οποία πιστεύω ότι δεν ήταν σωστά σφυρίγματα. Εκνεύρισαν τους παίκτες μου, γέμισαν με φάουλ την ομάδα και από εκεί και πέρα δεν είχαμε καλή παρουσία στο παιχνίδι.

Δεν παίξαμε αυτό που θέλαμε και κυρίως δεν πιστοποιήσαμε την άμυνά μας στην επίθεση καθώς χάσαμε καλάθια στον αιφνιδιασμό, λέι απ και γενικώς μας έλειψε το μακρινό σουτ. Με 3/19 τρίποντα δεν μπορείς να έχεις ελπίδες να κερδίσεις εκτός έδρας. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να πιάσουμε το Ρέθυμνο στο σκορ στο τελευταίο δεκάλεπτο, κάθε φορά όμως κάτι συνέβαινε και δεν το πετυχαίναμε».

Για τους Κεν Μπράουν, Τόρλιν Φιτζπάτρικ είπε: «Pρέπει να συγκεντρωθούμε και να βάλουμε τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα. Πήραν χρόνο αλλά ήταν έξω από το πλαίσιο του παιχνιδιού που θέλουμε να παίξουμε. Πιστεύω ότι στη συνέχεια θα παρουσιαστούμε καλύτεροι».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…