Κεντρική Basket League Κύμη Τέλος ο Μπρατσιάκος!

Τέλος ο Μπρατσιάκος!

bratsiakos

bratsiakos

Παρελθόν από τον πάγκο της Κύμης αποτελεί ο Βασίλης Μπρατσιάκος. Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος οδήγησε την ομάδα της Εύβοιας από τα τοπικά πρωταθλήματα στα μεγάλα σαλόνια κι ο οποίος κατάφερε, παρά τις αντίξοες συνθήκες, να διατηρήσει τους νεοφώτιστους στη Basket League, δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Κύμης και τη νέα σεζόν.

Οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν μετά από αρκετά χρόνια επιτυχιών κι αμφότεροι αποφάσισαν να δοκιμάσουν κάτι νέο την ερχόμενη χρονιά,.Η διοίκηση της Κύμης εκτιμά τη δουλειά του έμπειρου τεχνικού, ωστόσο η νέα αγωνιστική περίοδος θα τους βρει χωριστά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η ΚΑΕ Γυμναστικός Σύλλογος Κύμης SEAJETS ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Βασίλη Μπρατσιάκο. Ο κόουτς Μπρατσιάκος δεν είναι απλά μέρος της ιστορίας της ομάδας μας, είναι ένας από τους συγγραφείς αυτής της ιστορίας! Ήρθε στον ΓΣ Κύμης όταν προσπαθούσαμε να κάνουμε τα πρώτα βήματα μας στο ελληνικό μπάσκετ και όχι μόνο μας βοήθησε να σταθούμε γρήγορα στα πόδια μας, αλλά μας οδήγησε και σε επιτυχίες που δεν είχαν προηγούμενο και που σίγουρα ξεπερνούσαν τις προσδοκίες των περισσοτέρων.

Μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, που συνοδεύτηκε από τέσσερις ανόδους και που είχε ως επιστέγασμα την παρουσία μας στην Basket League, ήρθε λοιπόν η ώρα να βαδίσουμε σε διαφορετικούς δρόμους. Ευχαριστούμε θερμά εκ μέρους όλων των φιλάθλων της Κύμης τον Βασίλη Μπρατσιάκο για την προσφορά του στην ομάδα μας, αλλά και γενικά στον τόπο μας. Επιπλέον, του ευχόμαστε υγεία, ευτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική καριέρα του. Για μια ακόμα φορά ευχαριστούμε κόουτς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κύμη

Δειτε επισης

Ναν: «Yπήρξαν κάποια αμφισβητούμενα σφυρίγματα»

Στα αμφισβητούμενα σφυρίγματα στάθηκε ο Κέντρικ Ναν. Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μακάμπ…