Κεντρική NBA “Κατασπάραξε” τις “αρκούδες” ο Γουέστμπρουκ! (vid)
NBA

“Κατασπάραξε” τις “αρκούδες” ο Γουέστμπρουκ! (vid)

russell westbrook thunder

russell-westbrook-thunder

Η “τερατώδης” σεζόν του Ράσελ Γουέστμπρουκ συνεχίζεται με ασταμάτητο ρυθμό, με τον “Westbeast” να πραγματοποιεί ίσως την κορυφαία, one-man show σεζόν που έχουμε παρακολουθήσει ποτέ! Τα κρίσιμα ματς των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποτελούν πάντα δική του υπόθεση και το ίδιο συνέβη χθες εναντίον των Μέμφις Γκρίζλις. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν τη νίκη, ώστε να εξασφαλίσουν την 6η θέση στη Δύση και ο Γουέστμπρουκ ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του αγώνα, όπως μόνο εκείνος ξέρει!

 

45 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 5 κλεψίματα, με 6/12 δίποντα, 8/13 τρίποντα (ισοφάριση του ρεκόρ καριέρας) και 9/12 βολές. Για οποιονδήποτε παίκτη του πλανήτη, αυτή η στατιστική γραμμή φαντάζει σαν όνειρο. Για τον Γουέστμπρουκ είναι απλά μια μέρα στο γραφείο. Αν προσθέσει κανείς και το σουτ-“μαχαιριά” στο τέλος, το οποίο “πάγωσε” τις ελπίδες των Γκρίζλις, τότε έχουμε ολοκληρωμένο το “παζλ” μίας ακόμη αστραφτερής εμφάνισης από τον υποψήφιο MVP.

 

Ο σούπερ-σταρ της Οκλαχόμα βρέθηκε σε πολύ “ζεστή” μέρα, πετυχαίνοντας 8 τρίποντα για 2η φορά στην καριέρα του, με υπέροχα pull-ups, πίσω από τα σκριν αλλά και μετά τη hand-off, δίχως να έχει σημασία αν τον μαρκάρουν αποτελεσματικά ή όχι! Τροφοδοτούσε υπέροχα τους συμπαίκτες του, κυρίως με λόμπες αλλά και στον αιφνιδιασμό ενώ η clutch παρουσία του ήταν το “κερασάκι” στην τούρτα.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=z96LcVnPaRM]

Αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι του για φέτος με +45 πόντους και +10 ασίστ, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί τα τελευταία 32 χρόνια ενώ πέτυχε τη 17η 40άρα του, επεκτείνοντας το δικό του ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας! Μπορεί να μην ξεπέρασε τα 41 τριπλ-νταμπλ του Όσκαρ Ρόμπερτσον αλλά θα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να το πετύχει στον επόμενο αγώνα εναντίον των Σανς, κόντρα στους οποίους έχει 41.7 πόντους, 13.7 ριμπάουντ και 13.7 ασίστ φέτος!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…