Κεντρική NBA Οι “ύμνοι” του Μπράιαν Γουίντχορστ για τον Γιάννη! (vid)
NBA

Οι “ύμνοι” του Μπράιαν Γουίντχορστ για τον Γιάννη! (vid)

giannis antetokounmpo bucks

giannis-antetokounmpo-bucks

Ο Μπράιαν Γουίντχορστ είναι ένας εκ των πιο έγκυρων δημοσιογράφων του μεγαλύτερου αθλητικού δικτύου του πλανήτη, του ESPN. Η άποψή του είναι βαρύνουσας σημασίας, με τον 40χρονο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο “Greek freak” θα πάρει τη θέση του Λεμπρόν Τζέιμς και θα γίνει ο κορυφαίος παίκτης της Ανατολικής Περιφέρειας!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Γουίντχορστ στην εκπομπή “The Rich Eisen Show”: “Πιστεύω ότι θα υπάρξει μια ξεχωριστή στιγμή στη σειρά των Ράπτορς με τους Μπακς για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όλοι πρέπει να μάθουν να προφέρουν το όνομά του. Πιστεύω ότι θα αντικαταστήσει τον Λεμπρόν Τζέιμς ως ο κορυφαίος παίκτης στην Ανατολή. Δεν ξέρω αν θα γίνει αυτό σε 2 ή 3 χρόνια αλλά για μένα είναι ένας MVP του μέλλοντος. Είχε ένα καταπληκτικό πρώτο παιχνίδι στη σειρά, δεν έπαιξε τόσο καλά στο δεύτερο αλλά περιμένω να έρθει η ώρα που θα αποδείξει ότι είναι μια δύναμη που πρέπει να αναγνωριστεί”.

“Τον ψήφισα στην 5η θέση, όσον αφορά την ψηφοφορία για τον MVP. Ήταν στο top-20 σε 5 στατιστικές κατηγορίες. Μπορεί να μην είναι τόσο εντυπωσιακός, όσο ο Ράσελ Γουέστμπρουκ αλλά δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι τόσο μακρύς και δυνατός, που οι αντίπαλοί του δεν μπορούν να τον μαρκάρουν. Η βελτίωσή του τα 3 τελευταία χρόνια κόβει την ανάσα. Το τζαμπ-σουτ είναι η αδυναμία του, σε αυτό ποντάρουν οι αντίπαλες ομάδες. Σίγουρα, όμως, θα το βελτιώσει. Μπορεί να μην γίνει ο Στεφ Κάρι αλλά ξέρω ότι θα γίνει καλύτερος, γιατί έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού”.

Δουλεύει σκληρά, θέλει να είναι ηγέτης και έχει ένα κοινό με τον Λεμπρόν. Μαζί με την όρεξη για δουλειά και την εξυπνάδα του, έχει τρομερό σωματότυπο. Είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς παίκτες, αναφορικά με το σώμα τους, που έχουμε δει ποτέ. Έχει όλο το πακέτο“.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=jxCzxHuov04]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…