Κεντρική Elite League Η “καυτή τριάδα και ο Ντιαλό

Η “καυτή τριάδα και ο Ντιαλό

kavala

kavala

Η Καβάλα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και φλερτάρει πλέον έντονα με το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι άουτ. Οι “Αργοναύτες” ξεπέρασαν και το εμπόδιο της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Α2, πιάνοντας τους Μαχητές Δόξας Πεύκων στους 36 βαθμούς και τη 12η θέση, με το προτελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της κανονικής περιόδου με το σύνολο του κόουτς Χατζηκυριακίδη να κρίνει ουσιαστικά το πλεονέκτημα στη μάχη της παραμονής.

Παναθηναϊκός-Φενέρ, ΤΣΣΚΑ-Μπασκόνια στην Euroleague και Πέισερς-Καβαλίερς, Μπακς-Ράπτορς, Γκρίζλις-Σπερς στο ΝΒΑ. Ποιοι θα “βγουν” νικητές; Ολα τα συγκεκριμένα σπουδαία ματς η 2winbet.gr θα τα προσφέρει στους πελάτες της στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Η ομάδα του Νίκου Πενταζίδη πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό, έχοντας για μεγάλους πρωταγωνιστές τους Ετινόσα Ερεβμπενάζιε, Αντώνη Σκλήβα κι Άντι Μάζουρτσακ. Οι τρεις παίκτες ηγούνται της Καβάλας, κάνοντας πολλές δουλειές στο παρκέ.

Ο Ερεβμπενάζιε κι ο Μάζουρτσακ κινούν τα νήματα στην περιφέρεια, ενώ ο Σκλήβας αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, κάνοντας εξαιρετική δουλειά στο ζωγραφιστό, χάρη στα τρομερά αθλητικά του προσόντα.

Η “καυτή” τριάδα “σκότωσε” και τους Μαχητές, παίρνοντας, όμως, έξτρα ώθηση από τον Άλφα Ντιαλό, ο οποίος ήταν ο MVP της Καβάλας. Ο ψηλός των “Αργοναυτών” μέτρησε 15 πόντους (1/1 βολή, 7/9 δίποντα) και 5 ριμπάουντ σε 18 λεπτά συμμετοχής, κάνοντας πάρτι στο ζωγραφιστό.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Το πιο σημαντικό για μας είναι το μομέντουμ»

Για το μομέντουμ στους αγώνες με την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο Ολυμπιακός…