Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Γνωρίζουμε την σημασία των αγώνων για την πόλη…”

“Γνωρίζουμε την σημασία των αγώνων για την πόλη…”

azanisp

azanispΟ Ζάνις Πέινερς ήταν πολύ καλός (13 πόντους) στο τελευταίο ματς μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη, δηλαδή τον αγώνα που είχε γίνει στο “Παλατάκι” στις 4/2 και ο “Δικέφαλος” είχε κερδίσει με 62-58. Ο Λετονός μίλησε για τις “μάχες” που “έρχονται” απέναντι στους “κίτρινους” στα πλέι οφ τονίζοντας την σημασία που έχουν αυτά τα παιχνίδια για την συμπρωτεύουσα. Συγκεκριμένα είπε:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Άρη έχοντας μέσα στην σεζόν δύο νίκες απέναντι στους “κίτρινους”: “Το ότι νικήσαμε δύο φορές για την κανονική περίοδο, σημαίνει ότι θα είναι πιο διψασμένοι και πιο πεινασμένοι για την νίκη. Ειδικά από την στιγμή που είναι το πρώτο ματς στην έδρα τους. Επίσης ξέρουμε πως αυτή η σειρά θα ορίσει την σεζόν, αν θα περάσουμε θα είναι πετυχημένη ή αποτυχημένη. Θα προετοιμαστούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι”.

Εφές-Ολυμπιακός και Νταρουσάφακα-Ρέαλ στην Euroleague, Γουίζαρντς-Χοκς και Σέλτικς-Μπουλς στο ΝΒΑ αλλά και Ρέθυμνο-Κολοσσός στην Ελλάδα… Ολα τα ματς θα δοθούν από την 2winbet.gr στους πελάτες της με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Για τα ματς με το Λαύριο: “Οι αγώνες με το Λαύριο ήταν διαφορετικοί. Ό,τι ετοίμασαν οι προπονητές, πήγε πολύ καλά και έκαναν πολύ καλή δουλειά αλλά ο Άρης έχει διαφορετικό στυλ, διαφορετική άμυνα… Θα είναι διαφορετική η προετοιμασία και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτούς τους αγώνες”.

Για το θέμα της πίεσης: “Φυσικά και είναι σημαντικά τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικά είναι τα ματς για την πόλη. Υπάρχει πίεση όπως και όταν αγωνιστήκαμε στην κανονική περίοδο με τον Άρη, όπως και σε άλλα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Ελπίζω η πίεση να είναι ακόμη μεγαλύτερη για τον Άρη, παρά για τον ΠΑΟΚ…”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193, στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του ΠΑΟΚ!

Για τις αλλαγές στο ρόστερ που έκαναν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ: “Δεν ξέρω πολλά πράγματα για τις αλλαγές που έχει κάνει ο Άρης. Ούτε έχω παρακολουθήσει τελευταία, έχω δει κάποιους αγώνες στο Champions League… Για τις αλλαγές που κάναμε εμείς, πιστεύω τις χρειαζόμασταν. Δεν είναι καλό να γίνονται αλλαγές μέσα στην σεζόν αλλά η ομάδα είχε προβλήματα με τους τραυματισμούς των Σάιμπερτ και Μιλιένοβιτς. Σε μερικά ματς παίξαμε καλά με τις αλλαγές, σε άλλα δεν ήμασταν καλοί. Ευελπιστώ αυτό να δουλέψει καλά με τον Άρη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…