Κεντρική NBA Γιάννης: “Δεν έχουμε δικαιολογία” (vid)
NBA

Γιάννης: “Δεν έχουμε δικαιολογία” (vid)

giannis antetokounmpo

giannis antetokounmpo

Οι Μιλγουόκι Μπακς πήραν βαθμό… κάτω από τη βάση στο χθεσινό “τεστ” εναντίον των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με την “αρμάδα” του Ράσελ Γουέστμπρουκ να περνάει σαν “τρένο” από πάνω τους. Σε δηλώσεις του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τόνισε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για την αρνητική εικόνα της ομάδας, τονίζοντας πως τα “ελάφια” πρέπει να συσπειρωθούν και να φθάσουν ξανά στα επίπεδα των προηγούμενων ημερών.

Bαλένθια ή Μάλαγα το τρόπαιο του Eurocup; Σέλτικς ή Καβαλίερς την νίκη στο μεταξύ τους “δυνατό” ματς; Ολα τα παιχνίδια θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του “Greek freak“: “Κοιτάξτε το σκορ. Δεν παίξαμε καλά αλλά το πιο σημαντικό πράγμα για εμάς είναι να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας. Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάναμε πριν τα 2 τελευταία παιχνίδια (με Οκλαχόμα και Ντάλας). Παίζαμε σκληρά στην άμυνα, η προσπάθειά μας ήταν πολύ μεγάλη και η επίθεσή μας ήταν πολύ καλύτερη. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε και την απουσία του Μάλκολμ (Μπρόγκντον), ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους πλέι-μέικερ. Δεν έχουμε δικαιολογία όμως. Θα προχωρήσουμε μπροστά και ελπίζουμε να νικήσουμε την Ιντιάνα“.

Σχετικά με το μαρκάρισμα του “πυρινοκίνητου” Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Γιάννης ανέφερε: “Καλύτερα να ρωτήσετε τον Τόνι (Σνελ) για αυτό το θέμα. Μπορεί η άμυνα να είναι ομαδική υπόθεση αλλά δεν ήμουν πολύ κοντά του. Προσπαθούσαμε να ρίξουμε κορμιά πάνω του και να τον αναγκάσουμε να σουτάρει μακρινά δίποντα”.

Τέλος, ο σούπερ-σταρ των Μπακς ερωτήθηκε και για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει των πλέι-οφς: “Το επίπεδο της προσπάθειάς μας πρέπει να είναι υψηλότερο στην άμυνα και έχουμε την υποχρέωση να είμαστε ψυχικά δυνατοί, καθώς ο στόχος μας είναι να μπούμε στα πλέι-οφς και να κάνουμε πράγματα εκεί”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=7VVjA1VyvWA]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…