Κεντρική NBA Δυνατός ο Παπαγιάννης, νίκη για τους Κινγκς! (vids)

Δυνατός ο Παπαγιάννης, νίκη για τους Κινγκς! (vids)

papagiannis kings

papagiannis-kings

Για φορά στη “νεαρή” καριέρα του στο NBA, ο Γιώργος Παπαγιάννης πέτυχε διψήφιο αριθμό πόντων, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη των Σακραμέντο Κινγκς επί των Ντάλας Μάβερικς με 98-87! Συγκεκριμένα, ο Έλληνας σέντερ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους (6/10 δίποντα, 1/2 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 1 τάπα σε 28 λεπτά συμμετοχής, βάζοντας το δικό του “λιθαράκι” στην επικράτηση των “βασιλιάδων”.

Bαλένθια ή Μάλαγα το τρόπαιο του Eurocup; Σέλτικς ή Καβαλίερς την νίκη στο μεταξύ τους “δυνατό” ματς; Ολα τα παιχνίδια θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

 

Η αποδοτικότητα του δεξιού χουκ του είναι πλέον αναμφισβήτητη, με τον Παπαγιάννη να προστατεύει ιδανικά την μπάλα με το τεράστιο κορμί του και να εκτείνει το χέρι του σε βαθμό που οι αντίπαλοι δεν μπορούν να φθάσουν. Πέτυχε 2 δυναμικά καρφώματα, χρησιμοποιώντας και στις δύο περιπτώσεις μία ντρίμπλα προτού “απογειωθεί” προς το καλάθι (η λεγόμενη power dribble) ενώ σκόραρε με περίσσια αυτοπεποίθηση και από μέση απόσταση. Ήταν σίγουρα μια από τις πιο αξιόπιστες βραδιές του νεαρού Έλληνα στον “μαγικό” κόσμο του NBA.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=G84ZGUL8zkQ]

Πρώτος σκόρερ για τους Κινγκς ήταν ο Μπεν ΜάκΛεμορ, με 22 πόντους ενώ ο Μπάντι Χιλντ, ο οποίος έχει βρει την υγειά του μετά την ανταλλαγή που τον απομάκρυνε από τη Νέα Ορλεάνη, τον ακολούθησε με 16. Στον αντίποδα, ξεχώρισε ο Νίκολας Μπρουσίνο, με 13 πόντους ενώ ο Χάρισον Μπαρνς έμεινε σε “ρηχά” νερά (11 πόντοι, 4/10 σουτ).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=snm6s6kR75E]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…