Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ποτέ δεν βάζω ταβάνι στους στόχους μας”

“Ποτέ δεν βάζω ταβάνι στους στόχους μας”

pasqual aerodromio1

pasqual-aerodromio1

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε για το Τελ Αβίβ, εκεί όπου αύριο (6/4, 21:05) θα αντιμετωπίζει τη Μακάμπι, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ θέλει τη νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να παλέψει για την τέταρτη θέση.

Bαλένθια ή Μάλαγα το τρόπαιο του Eurocup; Σέλτικς ή Καβαλίερς την νίκη στο μεταξύ τους “δυνατό” ματς; Ολα τα παιχνίδια θα προσφερθούν από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς!

“Πρώτα από όλα είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή την θέση πριν από την έναρξη του τελευταίου αγώνα. Γνωρίζουμε ότι η Μακάμπι θα προσπαθήσει από την πλευρά της να κερδίσει τον αγώνα παίζοντας καλά μέσα στην έδρα της προκειμένου να αποχαιρετήσει με θετικό τρόπο και μια νίκη την διοργάνωση.

Ξέρουμε πως θα είναι ένα δύσκολο ματς, αλλά θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι για αυτόν τον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να πάμε και να παλέψουμε για την τέταρτη θέση και το πλεονέκτημα.

Ποτέ δεν βάζω ταβάνι στους στόχους μας. Προτιμώ να έχουμε εστιάσει όλο το μυαλό μας στο παιχνίδι και την προετοιμασία του αγώνα προκειμένου να κάνουμε αυτά που πρέπει και μετά από σαράντα λεπτά να είμαστε εμείς αυτοί που θα αισθάνονται χαρούμενοι.

Όπως είναι το μπάσκετ, μπορούν να συμβούν τα πάντα σε κάθε αγώνα. Όπως είδαμε μέχρι σήμερα στην διοργάνωση, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν η μια την άλλη. Για το λόγο αυτό θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, κόντρα στη Μακάμπι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο!”, ήταν τα λόγια του προπονητή του “τριφυλλιού”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…