Κεντρική NBA Ξανά στο “καναβάτσο” οι Γουόριορς! (vid)
NBA

Ξανά στο “καναβάτσο” οι Γουόριορς! (vid)

karl anthony towns steph curry

karl-anthony-towns-steph-curry

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ προ ολίγων εβδομάδων έχει θέσει πλήρως εκτός ρυθμού τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, οι οποίοι μετρούν 4 ήττες στα τελευταία 6 ματς. Το τελευταίο τους κατόρθωμα συνέβη χθες, όπου ηττήθηκαν με 103-102 από τους, ανεβασμένους, Μινεσότα Τίμπεργουλβς (7 νίκες στα τελευταία 10 ματς). Το αξιοσημείωτο, όμως, δεν είναι τόσο η αγωνιστική πτώση των “πολεμιστών” αλλά η αδυναμία τους να “καθαρίσουν” ένα παιχνίδι που κρίνεται στα τελευταία λεπτά.

Ο Στεφ Κάρι έβαλε μπροστά το Γκόλντεν Στέιτ με 101-102, 19.7” για τη λήξη, πετυχαίνοντας ένα όμορφο floater.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=5T9bhsCR49g]

Ο Άντριου Γουίγκινς απάντησε με δύο ελεύθερες βολές και οι Γουόριορς είχαν την τελευταία κατοχή του αγώνα. Για άλλη μια φορά, όμως απέτυχαν να πάρουν τη νίκη, με το σουτ του Κάρι από τα 7 μέτρα να μπαίνει και να βγαίνει. Το ματς είχε μόλις ολοκληρωθεί και οι “λύκοι” ήταν θριαμβευτές.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=n2cySK2RuDU]

Η συνθήκη αυτή τείνει να γίνει συνήθεια για το Γκόλντεν Στέιτ, το οποίο μετράει 0/8 σουτ στα τελευταία 10 δευτερόλεπτα, σε περιπτώσεις όπου εάν ευστοχήσει, θα προηγηθεί στο σκορ! Ειδικότερα, ο Κάρι σουτάρει με 0/5, έχοντας τη χειρότερη επίδοση στο NBA, μαζί με τον Τζοέλ Εμπίιντ ενώ αν συνυπολογίσει κανείς τα 18/65 τρίποντά του (μόλις 27.7%) στα τελευταία 6 ματς, μπορεί να κατανοήσει κανείς την κρισιμότητα της κατάστασης στο “στρατόπεδο” της ομάδας του Όκλαντ.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=RV3Htr2BUEs]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…