Κεντρική NBA Το αψεγάδιαστο τριπλ-νταμπλ του Γουέστμπρουκ (vid)
NBA

Το αψεγάδιαστο τριπλ-νταμπλ του Γουέστμπρουκ (vid)

russell westbrook oklahoma city

russell-westbrook-oklahoma-city

Ο Ράσελ Γουέστμπρουκ δεν συνηθίζει να “λυπάται” κάποιον αντίπαλο, ακόμη και αν αυτός είναι οι αδύναμοι και “εθισμένοι” στο tanking, Φιλαδέλφια 76ερς. Ο “Ρας” είναι ευρέως γνωστός για τη μοναδική ικανότητα που έχει να σημειώνει διψήφιο αριθμό σε πόντους, ριμπάουντ και ασίστ, κάτι που επανέλαβε για 35η φορά χθες. Μιας και το παιχνίδι ήταν μέτριας δυσκολίας, όμως αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που πετυχαίνει τριπλ-νταμπλ χωρίς να χάσει ούτε ένα σουτ!

 

Με 18 πόντους, 11 ριμπάουντ, 14 ασίστ και με απόλυτη ευστοχία (6/6 δίποντα, 6/6 βολές), ο Γουέστμπρουκ έγραψε ιστορία. Ήταν ιδιαίτερα οικονομικός στις προσπάθειές του, σουτάροντας μονάχα στις απολύτως απαραίτητες περιπτώσεις (όταν είχε ανοικτό διάδρομο προς το καλάθι ή ελεύθερο σουτ μετά το σκριν) ενώ τροφοδοτούσε συνεχώς τους συμπαίκτες του. Ο σούπερ-σταρ των Θάντερ εξασφάλισε το τριπλ-νταμπλ 5 λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ενώ αγωνίστηκε συνολικά μόλις 27 λεπτά, κάνοντας τα πράγματα να φαντάζουν πολύ εύκολα!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=gNOHei57DF4]

Χάρη στην επίδοση αυτή, ο Γουέστμπρουκ έφθασε τα 35 τριπλ-νταμπλ για φέτος, μόλις 6 πίσω από την απόλυτη επίδοση του Όσκαρ Ρόμπερτσον! Απομένουν 11 ματς ακόμη για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου και λογικά η προοπτική του ρεκόρ αυτού δεν αφήνει ασυγκίνητο τον σούπερ-σταρ της Οκλαχόμα. Τέλος, αποδείχθηκε ξανά ότι ο Γουέστμπρουκ λατρεύει να παίζει εναντίον των Σίξερς, καθώς αυτό ήταν το 5ο τριπλ-νταμπλ της καριέρας του εναντίον τους, κάτι που δεν έχει πετύχει με καμία άλλη ομάδα!

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…