Κεντρική Διεθνή “Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω”

“Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω”

efes nenad krstic

efes-nenad-krstic

Ο Νέναντ Κρστιτς είναι πολύ καιρό εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, με τον ίδιο να δηλώνει πως δύσκολα θα ξαναπατήσει παρκέ, δεδομένου πως ένας πιθανός τραυματισμός μπορεί να βάλει σε… μεγάλους μπέλαδες την υγεία του και την καθημερινότητά του.

Ο άλλοτε ΝΒΑερ πριν από λίγο καιρό είχε κάνει ορισμένες συζητήσεις με την Παρτίζαν προκειμένου να κάνει τη μεγάλη επιστροφή, ωστόσο έπειτα από πολλές σκέψεις και σε συνδυασμό με τις συμβουλές των γιατρών ο Σέρβος είναι ένα “βήμα” πριν “κρεμάσει τα παπούτσια του”.

Όλα όσα είπε ο Σέρβος στη”Glassrpske”:
Μάλλον δεν θα ξαναπαίξω. Σκέφτομαι αυτό που μου είπαν οι γιατροί μου, ότι δηλαδή θα βάλω την υγεία μου σε σοβαρό κίνδυνο, αν τραυματιστώ ξανά στο γόνατο. Οπότε έπρεπε να σκεφτώ τη ζωή μου, την καθημερινότητά μου και το πως θα κινούμαι και τα παιδιά μου.

Με πήραν τηλέφωνο τρεις ημέρες πριν ολοκληρωθεί η προθεσμία για τη δήλωση παικτών στην Aba Liga. Όσο κι αν ήθελα να βοηθήσω, δεν ήταν ρεαλιστικό να είμαι έτοιμος. Μίλησα με τον προπονητή και τον γιατρό μου, οι οποίοι μου εξήγησαν ότι δεν είναι σωστές οι συνθήκες για να επιστρέψω στη δράση. Αν αυτό το τηλεφώνημα είχε γίνει ένα μήνα νωρίτερα, ίσως να ήταν εφικτό να αγωνιστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…