Κεντρική Basket League Άρης Χωρίς κόσμο με Λευκάδα, εκτός ο Ντραγκίσεβιτς

Χωρίς κόσμο με Λευκάδα, εκτός ο Ντραγκίσεβιτς

dragisevic 1

dragisevicΈπειτα από τον αποκλεισμό του από το Basketball Champions League, ο Άρης στρέφει πλεον το ενδιαφέρον του εντός των συνόρων. Οι “κιτρινόμαυροι” αντιμετωπίζουν το Σάββατο (11/03, 17:00) τη Δόξα Λευκάδας, σε ένα ματς που η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο της στις εξέδρες, λόγω τιμωρίας που της επιβλήθηκε για τα… παρατράγουδα που έγιναν στον τελικό του ΚυπέλλουΗ έφεση της ΚΑΕ Άρης, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή απορρίφθηκε από το ΑΣΕΑΔ για την μία αγωνιστική, όπως λένε στους “κιτρινόμαυρους” και όχι για τις δύο αγωνιστικές, ποινή που αρχικά έγινε γνωστή ότι τιμωρήθηκε η ΚΑΕ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Γενικώς έγινε ένα… μπέρδεμα με την τιμωρία και στον Άρη τονίζεται ότι -κατά τα φαινόμενα- οι “κιτρινόμαυροι” θα αγωνιστούν κανονικά με κόσμο στο ματς με τον Απόλλων Πατρών που είναι προγραμματισμένο για την 1η Απριλίου.

Για την αναμέτρηση με την ομάδα του Ιονίου δεν υπολογίζεται ο Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς που παραμένει στα “πιτς”. Ο Δημήτρης Πριφτης θα έχει στη διάθεση του τους Ουίλ Κάμμινγκς και Βασίλη Καββαδά, όπως και στο εκτός έδρας ματς με τη Βιλερμπάν στη Λυών.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…