Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Απόλλωνας – Παναθηναϊκός

Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο Απόλλωνας – Παναθηναϊκός

apollon patras kosmos

apollon-patras-kosmos

Έτοιμος να υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League είναι ο Απόλλωνας Πατρών, με τη διοίκηση της ομάδας να γνωστοποιεί πως -σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία- θα υπάρξουν αυξημένα μέτρα για μία ήρεμη διεξαγωγή.

Η σχετική ανακοίνωση:
“Η διοίκηση του Απόλλωνα Carna ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για την ομαλή διεξαγωγή του εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ, για τη 21η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League 2016-17 (Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, 17.00), η Ελληνική Αστυνομία μετά τη σύσκεψη με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων αποφάσισε τη λήψη μέτρων, τα οποία θα ισχύουν εντός και εκτός γηπέδου. Πιο συγκεκριμένα…

-Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο στους φιλάθλους που διαθέτουν ηλεκτρονικά, αριθμημένα και ονομαστικά εισιτήρια και κάρτες διαρκείας καθώς επίσης και στους κατόχους προσκλήσεων που έχουν εκδοθεί είτε από τον ΕΣΑΚΕ και τους υπόλοιπους χορηγούς είτε από τον Απόλλωνα Carna.
-Οι φίλαθλοι θα είναι υποχρεωμένοι να επιδεικνύουν εισιτήριο και νομιμοποιητικά έγγραφα εφόσον τους ζητηθεί.
-Οι πόρτες του αθλητικού κέντρου θα ανοίξουν για τους φιλάθλους δύο ώρες πριν από την έναρξη του παιχνιδιού, δηλαδή στις 15.00.

Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Carna παρακαλεί τους φιλάθλους και όσους παραβρεθούν στο γήπεδο να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των αστυνομικών οργάνων και των ατόμων της εταιρίας DIVICO, ώστε να υπάρξει τάξη και ηρεμία κατά την προσέλευση, τη διεξαγωγή του αγώνα αλλά και την αποχώρηση όλων από το γήπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…