Κεντρική Basket League Άρης Το “ευχαριστώ” της ΚΑΕ Άρης και η… δέσμευση

Το “ευχαριστώ” της ΚΑΕ Άρης και η… δέσμευση

arissss

arissssΑνακοίνωση για τον τελικό Κυπέλλου που θα γίνει στο Παλέ εξέδωσε η ΚΑΕ Άρης. Αναλυτικά:

“Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι συνέβαλαν στο να δοθεί λύση στο θέμα του τόπου διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος 2017. Την Αστυνομία, την Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός που συμφώνησε να πραγματοποιηθεί ο αγώνας στο «Nick Galis Hall», κυρίως, όμως, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης που επέδειξε παραδειγματική υπευθυνότητα, συνδράμοντας στην επιλογή αυτή.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr! Αμέτρητες στοιχηματικές μαζί με LIVE STREAMING στα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και σε για όλα τα ματς της Euroleague, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατά!

Και βεβαίως ευχαριστούμε την Πολιτεία για την γνήσια και ειλικρινή συμπαράστασή της στην διεξαγωγή του τελικού σε γήπεδο δικό της και δη στο στολίδι του Βορρά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως εγκαινιάζεται μία νέα εποχή για τον ελληνικό αθλητισμό, που θα φέρει και πάλι τους φιλάθλους στα γήπεδα. Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. δεσμεύεται πως θα κάνει τα πάντα για  έναν τελικό – διαφήμιση του ελληνικού μπάσκετ“.

“Μονοπόλυο”, ο χώρος που μπορείς να δεις… όλους τους αγώνες και που σου προσφέρει τα πάντα! Το Σάββατο κλείσε θέση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…