Κεντρική NBA Στους Καβς ο Κόρβερ!
NBA

Στους Καβς ο Κόρβερ!

korver

korver

Στους Κλίβελαντ Καβαλίερς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Κόρβερ, καθώς οι Ατλάντα Χοκς αντάλλαξαν τον 35χρονο sharpshooter στους πρωταθλητές, παίρνοντας ένα ντραφτ πικ πρώτου γύρου για το 2019, καθώς και το Μάικ Ντανλίβι.

Η ανταλλαγή δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς αναζητείται και τρίτη ομάδα, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντανλίβι. Οι Χοκς δεν επιθυμούν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους, τόσο λόγω της ηλικίας του, αλλά και του συμβολαίου του. Οι διαπραγματεύσεις θα ολοκληρωθούν εντός της ημέρας, με την Ατλάντα να τον διατηρεί στην ομάδα, εφόσον δεν βρεθεί ενδιαφερόμενος, σύμφωνα πάντοτε με το sports.yahoo.com και τον εγκυρότατο Άντριαν Γουοζναρόφσκι.

Η περίπτωση του Κόρβερ απασχόλησε αρκετές ομάδες, με τους Καβς να κερδίζουν στο “νήμα”, προσφέροντας το ντραφτ πικ του πρώτου γύρου. Έτσι, η “αρμάδα” του Λεμπρόν Τζέιμς θα καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την απουσία του Τζέι Αρ Σμιθ, αποκτώντας έναν εκ των κορυφαίων σουτέρ του πλανήτη. O Κόρβερ σουτάρει με 40,9% από τα 7,25 τη φετινή σεζόν, ενώ, το ποσοστό καριέρας “αγγίζει” το 43%! Είναι σίγουρο ότι, μέσα από την επιθετική λειτουργία των Καβς, θα βρει άπλετο χώρο και χρόνο, σουτάροντας με πολύ υψηλή αποδοτικότητα. Οι Καβς είναι ήδη δεύτεροι σε εύστοχα τρίποντα φέτος, οπότε, με την προσθήκη του Κόρβερ, ενισχύουν περισσότερο τις πιθανότητές τους, ώστε να φέρουν για δεύτερη σερί φορά το πρωτάθλημα στο Κλίβελαντ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…