Κεντρική NBA Νέο, “ηγεμονικό” συμβόλαιο σε Κάζινς!
NBA

Νέο, “ηγεμονικό” συμβόλαιο σε Κάζινς!

cousins

cousins

Όπως όλα δείχνουν, οι δρόμοι των Σακραμέντο Κινγκς και του Ντεμάρκους Κάζινς δεν αναμένεται να χωρίσουν σύντομα. Παρά τις φήμες που οργιάζουν εδώ και σχεδόν 1 χρόνο, οι “βασιλιάδες“, όχι μόνο δεν σκοπεύουν να ανταλλάξουν τον “Boogie“, αλλά πρόκειται να του προσφέρουν συμβόλαιο αξίας 207 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το ESPN!

Συγκεκριμένα, η ενδεχόμενη συμφωνία θα επιτευχθεί το ερχόμενο καλοκαίρι, όταν το τρέχων συμβόλαιο του Κάζινς θα ολοκληρωθεί. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου, επιθυμεί να μείνει στο Σακραμέντο όσο περισσότερο μπορεί, κάτι που τόνισε σε μια πρόσφατη εμφάνισή του στο NBA TV, ενώ ονειρεύεται να αποσυρθεί η φανέλα του από τους Κινγκς, όταν θα έχει τελειώσει η καριέρα του.

Μάλιστα, η νέα συλλογική σύμβαση εργασίας, την οποία υπέγραψαν οι παίκτες και οι ιδιοκτήτες των ομάδων, δίνει το πλεονέκτημα στις ομάδες, ώστε να διατηρήσουν κάποιον σούπερ-σταρ στο ρόστερ τους, χρησιμοποιώντας το designated player exception.

Παρά τις απανωτές αποτυχίες των Κινγκς, τη γκρίνια του Κάζινς και τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και παικτών, οι δύο πλευρές επιθυμούν, προς το παρών, να συνεχίσουν μαζί. Βέβαια, τα δεδομένα μπορούν να μεταβληθούν άμεσα, καθώς μπορεί να μπει “σφήνα” μια δεύτερη ομάδα, προσφέροντας κάτι ελκυστικό, όμως δεν είναι εύκολο να πει κανείς “όχι” σε 207 εκατομμύρια.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…