Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα”

“Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα”

BLOGTSAMHS

blogtsamhs

Το γεγονός ότι ο Προμηθέας Πατρών έχει προετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να παίξει απέναντι στην ΑΕΚ, τόνισε ο γκαρντ των νεοφώτιστων, Άγγελος Τσάμης, μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ:

Aναλυτικά:
“Η ομάδα μου προέρχεται από μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στο Λαύριο, εντός έδρας και έχουμε πολύ καλή ψυχολογία. Ήταν ένα αποτέλεσμα που το χρειαζόμασταν και το οποίο μας δίνει αισιοδοξία για το μέλλον. Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησε στο γήπεδό μας, γεμίζοντας για μια ακόμη φορά τις κερκίδες.

Αυτήν την εβδομάδα παίζουμε με έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να πάμε στην Αθήνα και να παίξουμε σε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας. Η αναμέτρηση απαιτεί υψηλή συγκέντρωση από όλους μας και θα αποτελέσει, παράλληλα, μια καλή ευκαιρία για να δούμε τις δυνατότητές μας.

Η ΑΕΚ είναι ομάδα με ιστορία και κόσμο και ειδικά φέτος κάνει φοβερή προσπάθεια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε όλοι σε συναγερμό και στα 40΄ του αγώνα, γιατί ξέρουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα παίξουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και εύχομαι να γίνει ένα παιχνίδι που στο τέλος θα είμαστε ευχαριστημένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…