Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Να συνεχίσουμε το απόλυτο”

“Να συνεχίσουμε το απόλυτο”

ivanovic

ivanovic

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο (19/11) σε εντός έδρας παιχνίδι τον νεοφώτιστο, Προμηθέα Πατρών, με τον Νίκολα Ιβάνοβιτς να τονίζει πως η ομάδα του θέλει να συνεχίσει το απόλυτο στη Stoiximan.gr Basket League.

Όλα όσα δήλωσε ο Μαυροβούνιος γκαρντ μέσω του προσωπικού του blog στον ΕΣΑΚΕ:

“Επιστροφή στο Ελληνικό Πρωτάθλημα μετά την ήττα στο Basketball Champions League από τη Λούντβιγκσμπουργκ στη Γερμανία. Δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι με την εμφάνισή μας. Χάσαμε το ματς από δικά μας λάθη. Αφήνουμε πίσω την κακή παρένθεση και κοιτάμε τον επόμενο αγώνα με τον Προμηθέα.

Η νεοφώτιστη ομάδα έχει δείξει μέχρι στιγμής πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά οποιαδήποτε στιγμή. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος πέρα από τη νίκη. Να ελέγξουμε τον ρυθμό από το πρώτο λεπτό και να συνεχίσουμε το απόλυτο στο Πρωτάθλημα.

Όλοι μας είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας για να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε ακόμα μία επιτυχία μαζί με τον κόσμο μας, που βρίσκεται στο πλευρό μας από το πρώτο επίσημο ματς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…