Κεντρική Basket League Λαύριο “Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”

“Να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί”

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Η ΑΕΚ κέρδισε από τα πρώτα 5 λεπτά, όπως δήλωσε ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης. Η “Ένωση,” ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια στους φιλοξενούμενους να διεκδικήσουν κάτι από το ματς.

Ο Έλληνας τεχνικός, τόνισε πως η ομάδα του δεν μπόρεσε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικοί, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην βράβευση του Γιώργου Τρόντζου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Η ΑΕΚ κέρδισε το παιχνίδι από τα πρώτα 5-6 λεπτά. Δεν μπήκαμε καθόλου στο πνεύμα του αγώνα, δεν δημιουργήσαμε καμία δύσκολη κατάσταση για την ΑΕΚ. Μπορεί να μην είχαμε στοχεύσει τη νίκη, αλλά δεν διεκδικήσαμε καθόλου το ματς κι αυτό πρέπει να το δούμε για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή η βράβευση του Γιώργου Τρόντζου και χωρίς να είναι μομφή αυτό που θα πω, κάποια στιγμή θα πρέπει να βραβεύονται όλοι αυτοί που έχουν μοχθήσει, ίσως και λίγο νωρίτερα. Χαιρόμαστε να αναγνωρίζεται το έργο των ανθρώπων που έχουν μοχθήσει για το άθλημα.”

Ο Χριστόφορος Στεφανίδης, ο οποίος εκπροσώπησε τους παίκτες του Λαυρίου, δήλωσε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήμασταν παρόντες στη βράβευση του Γιώργου Τρόντζου κι ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες στιγμές. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Βρεθήκαμε από νωρίς πίσω με μεγάλη διαφορά, κάναμε μια προσπάθεια αλλά στο τέλος του ημιχρόνου η διαφορά άνοιξε πάλι. Για μας μεγάλης σημασίας είναι το ματς με τα Τρίκαλα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Λαύριο

Δειτε επισης

Σερέλης: «Το πως μας αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα»

Το Λαύριο έχασε στον ημιτελικό του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Σερέλης δήλω…