Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της ΟΔΚΕ

Αναβλήθηκε η Γ.Σ. της ΟΔΚΕ

rigas kaffes ioannou

rigas-kaffes-ioannou

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΔΚΕ αποφάσισε την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, η οποία είχε αρχικά οριστεί για την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 10.00, “προκειμένου να ολοκληρωθούν κατά το δυνατόν οι σε κίνηση αστικές και ποινικές διαδικασίες, ή να διέλθουν ικανό στάδιο που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα θέματα που αναφέρονται:

  • Στο με αρ. πρωτ. 718/20-11-2015 σχετικό μας που αφορά στην σύγκληση της ετήσιας Γ.Σ.,
  • στην αντιδικία με τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, αναφορικά με το κύρος της ετήσιας Γ.Σ. της 31/10/2015 στη Λάρισα,
  • την πορεία και δικαστική αξιολόγηση της μήνυσης κατά του κ. Παντελίδη και
  • την πορεία και δικαστική αξιολόγηση από τον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών των ζητημάτων που ερευνώνται από αυτόν, αναφορικά με τον χώρο μας.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης, η εκπροσώπηση των Συνδέσμων – μελών, τα ζητήματα διαχείρισης απαρτίας και ο τόπος συνέλευσης, παραμένουν τα ίδια, όπως στην αρχική προκήρυξη”.

Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι πως έχει ήδη κινηθεί επείγουσα ποινική προδικασία έρευνας, από τον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών, επίκειται δε λίαν συντόμως η κλήτευση όλων των εκπροσώπων Συνδέσμων – μελών, αφού ήδη κλητεύθηκε και κατέθεσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΟΔΚΕ, Ηλίας Καφφές“, όπως αναφέρεται στο σχετικό έγγραφο που στάλθηκε στους Συνδέσμους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Η ομιλία του Αταμάν και ο πανζουρλισμός στα αποδυτήρια (vid)

Πανζουρλισμός και μπουγέλα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει μετά…