“Θα παλέψουμε…”

mexas apollon

mexas-apollon

Ο Απόλλωνας Πάτρας έχει μπροστά του… επικίνδυνη αποστολή καθώς φιλοξενείται στο Αλεξάνδρειο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Προερχόμενος από μια δύσκολη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ θα παραταχθεί κι ενισχυμένος, καθώς θα αγωνιστεί με τον νεοφερμένο, Κάραμο Τζαουάρα.

Ο Κώστας Μέξας, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, έπλεξε το εγκώμιο της ομάδας του Δημήτρη Πρίφτη, ανέλυσε τα στοιχεία που θα κρίνουν την έκβαση του αγώνα και αναφέρθηκε στο νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

“Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πιο σωστά ίσως δομημένη ομάδα του πρωταθλήματος η οποία μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και αυτό φαίνεται από την πορεία της τόσο στο Γιούροκαπ όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε όπως όλα τα παιχνίδια και ελπίζω να φανούμε αντάξιοι της προσπάθειας που κάνουμε κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο.

Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πιστεύω ότι θα κριθεί στο αμυντικό τρανζίσιον, στα ριμπάουντ καθώς επίσης και στην αναλογία ασίστ – λαθών” επεσήμανε αρχικά ο προπονητής των Πατρινών και συνέχισε, τονίζοντας πως:

“Ο Τζαουάρα από τις πρώτες του ημέρες στην Πάτρα δείχνει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα. Είναι ένας έξυπνος αθλητής ο οποίος γνωρίζει καλά το άθλημα και η εικόνα του είναι θετική μέχρι στιγμής. Έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους παίκτες της ομάδας μας. Το πόσο καλός είναι αλλά και το πόσο θα μας βοηθήσει θα το δούμε μέσα στο γήπεδο”.

Τέλος, αναφερόμενος στο φιλικό με τον Κόροιβο, εξήγησε ότι: “Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα της ομάδας στο φιλικό με τον Κόροιβο. Περιμέναμε να αντιδράσουμε καλύτερα, δεν τα καταφέραμε και θα πρέπει να βελτιωθούμε ενόψει των επόμενων αγώνων”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Απόλλων Πάτρας – Ολυμπιακός 63-93

Άνετο πέρασμα από την Πάτρα για τον Ολυμπιακό Χωρίς να πατήσει το πόδι στο γκάζι ο Ολυμπια…