Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Τελειώνετε…

Τελειώνετε…

papagalakia

papagalakia

Αν και θα έχουν φύγει νωρίτερα, το σκυλολόι που έχει μαζευτεί στην αυλή τουμεγάλου“, μηδέ εξαιρουμένων και κάποιων αυτοαποκαλούμενων δημοσιογράφων (προσοχή, μην μπερδεύεστε: δεν λέω πως όσοι εργάζονται στην ΕΟΚ είναι “αυτοαποκαλούμενοι δημοσιογράφοι“, ξέρουν αυτοί που γράφω ποιους εννοώ), το πάρτι έτσι κι αλλιώςτελείωσε“.

Τα ταξίδια με τα τσάρτερ της χαράς, τα τραπεζώματα, τα παιχνίδια με την εξουσία σταματούν με κυβερνητική απόφαση. Γιατί μπορεί, όσο το Διαύγεια ήταν… προαιρετικό να αδιαφορούσαν οι έχοντες την ευθύνη, από τον νέο χρόνο, όμως, γίνεται υποχρεωτική η ανάρτηση κάθε δαπάνης.

Διαβάστε:
“Δημοσίευση απολογιστικών στοιχείων, δαπανών φορέων, που επιχορηγούνται από φορείς Γενικής Κυβέρνησης: Με το άρθρο 16 προστίθεται άρθρο 10Β στο Ν.3861/2010, στο οποίο προβλέπεται η δημοσίευση στην ιστοσελίδα του προγράµµατος Διαύγεια από Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, Σωµατεία, Ιδρύµατα, Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις και λοιπούς µη κερδοσκοπικούς φορείς, που επιχορηγούνται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από τους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, κατά την παρ. 2 του άρθρου 1Β του ν. 2362/ 1995, µε ποσό άνω των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ συνολικά ετησίως, των απολογιστικών στοιχείων δαπανών, όπου αναφέρονται τα νόµιµα παραστατικά, που αφορούν στο ποσό της επιχορήγησης, µε ιδιαίτερη αναφορά του εκδότη και του λήπτη του παραστατικού, καθώς και του αντικειµένου και του ύψους της συναλλαγής. Η διάταξη αυτή ισχύει σύμφωνα με το άρθρο 64 από 1/1/2015“.

Το μόνο καλό γι’ αυτούς είναι πως θα έχουν φύγει νωρίτερα, πως δεν θα… ζήσουν αυτό το δράμα. Όπως και να ‘χει, “τελειώνετεκορίτσια και καθόλου δεν λυπάμαι. Άλλωστε, σας είχα πει από καιρό: Το τέλος είναι κοντά. Αυτό είναι μια μικρή χαρά για μας, ένας τεράστιος πόνος για σας. Τα χειρότερα έρχονται και θα έρθουν πριν αλλάξει ο χρόνος

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Έτσι για αλλαγή πείτε μια φορά την αλήθεια κ. Λιόλιο

Ο Παναγιώτης Φασούλας πετάει εκ νέου το γάντι στον Βαγγέλη Λιόλιο. Ο επικεφαλής του συνδυα…