Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ποιοτική η Αρμάνι Μιλάνο”

“Ποιοτική η Αρμάνι Μιλάνο”

ivanovic

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (7/11) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού”, Ντούσκο Ιβάνοβιτς μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, τόνισε πως η ιταλική ομάδα είναι πολύ ποιοτική, ενώ ο Λευτέρης Μποχωρίδης πρόσθεσε πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να παρουσιαστούν 100% έτοιμοι.

“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει ποιότητα, είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στην Ιταλία και πήρε και μία σπουδαία νίκη στο Μόναχο την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και χρειαζόμαστε τη στήριξη των οπαδών μας”, ανέφερε ο Ιβάνοβιτς, ενώ ο Μποχωρίδης συμπλήρωσε:

“Μετά το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε έχουμε ένα δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας με την Αρμάνι Μιλάνο. Ξέρουμε καλά την αντίπαλο μας. Νίκησε στο Μονάχο και διαθέτει παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100%  στο παρκέ προκειμένουν να πάρουμε τη νίκη και να προστατεύσουμε την έδρα μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…