Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο λύκος της Λευκάδας

Ο λύκος της Λευκάδας

marioneta wolf

marioneta-wolf

Μπορεί οι δημοσιογράφοι να μην πέφτουν πάντα μέσα στις προβλέψεις τους, αλλά κι οι μετεωρολόγοι δεν πάνε πίσω. Έκτακτα καιρικά φαινόμενα έλεγαν ότι θα είχαμε από την Παρασκευή και μετά, μέχρι για μπάνιο ήταν ο καιρός σήμερα. Δουλειά δεν είχα, “Περαστικός” είμαι, είπα να πάω βόλτα σε ένα νησί, να πιω το καφεδάκι μου δίπλα στην παραλία.

Μου είχαν πει καλά λόγια για τη Λευκάδα, δεν είχε τύχη να πάω, οπότε είπα αξίζει τον κόπο. Μακριά και… κοντά στην Αθήνα είναι, πήρα το αυτοκίνητο και πήγα. Εκεί που καθόμουν (καφεδάκι δεν ήπια, αλλά κάτι θαλασσινά τα “χτύπησα” αλύπητα), άκουγα μια παρέα δίπλα μου να μιλά για μπάσκετ.

Τί κακό είναι αυτό που μου συμβαίνει! Κάθε φορά που βγαίνω μια βόλτα, σε μπασκετική συζήτηση πάνω πέφτω. Κι όταν μαθαίνω κάτι, νιώθω την υποχρέωση να το γράψω. Έλεγαν, λοιπόν, στην παρέα δίπλα μου, ότι ο προπονητής της ομάδας μαζεύει τα πράγματά του. Γιατί τη Δόξα πολλοί αγάπησαν

Σε μια άλλη παρέα, παραδίπλα ήταν κάτι τύποι που μιλούσαν για κυνήγι. Δεν κατάλαβα πολύ καλά, γιατί είχαν ξεκινήσει να συζητούν πριν καθίσω εγώ. Ο ένας μιλούσε για έναν λύκο κι ο άλλος για έναν Γιάννη. Τώρα να είναι ο βοσκός Γιάννης και να κυνήγησε τον λύκο, να έφαγε ο λύκος τα πρόβατα. Πάντως, έλεγαν διαρκώς “λύκος Γιάννης“.

Α, καταπληκτικά πέρασα στη Λευκάδα παιδιά. Θα ξαναπάω σύντομα. Έχει καλό φαγητό και μπασκετικές παρέες. Άντε, σας αφήνω τώρα να πάω κι ένα σινεμαδάκι, ένεκα του ότι “Περαστικός” είμαι κι έχω άπλετο χρόνο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

«Σταύρωσαν» τον μπασκετικό

Αυτόν τον μπασκετικό τον… ψήφισαν οι «φίλοι» του. Μπορεί να έχουν ξεκινήσει Ευρωλίγκα και …