Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Εφιστά προσοχή ο Ντούσκο

Εφιστά προσοχή ο Ντούσκο

ivanovic1

ivanovic

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε περισσότερο από όσο θα περίμενε απέναντι στο Ρέθυμνο και ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξέφρασε την απογοήτευση του για την εμφάνιση κάποιων παικτών. Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” ήταν ικανοποιημένος με το θετικό αποτέλεσμα αλλά επέστησε την προσοχή σε αυτούς που δεν δείχνουν την κατάλληλη νοοτροπία:

“Είμαι ικανοποιημένος από τη νίκη, έχουμε καλή ομάδα. Στην προετοιμασία του αγώνα διαπίστωσα ότι το Ρέθυμνο είναι μια γρήγορη ομάδα με ταλέντο και μου άρεσε. Δεν είμαι ικανοποιημένος με όλους τους παίκτες μου. Με κάποιους από αυτούς είμαι.

Κάποιοι δεν είχαν την κατάλληλα νοοτροπία και συγκέντρωση σήμερα. Μετά το ματς με την Αρμάνι τους είχα πει ότι πρέπει να προοδεύουν παιχνίδι με παιχνίδι, Μάλλον απ’ ότι φαίνεται δεν γνωρίζω ακόμα καλά τους παίκτες μου.

Συγχαρητήρια στον κ. Σκουρτόπουλο για την ομάδα του και καλή τύχη του εύχομαι στο μέλλον”.

Αναφορικά με τη χρησιμοποίηση του Διαμαντίδη για 30 λεπτά, σχολίασε: “Ήταν ένα σοβαρό παιχνίδι, είχαμε τη διαφορά, αλλά ανά πάσα στιγμή το Ρέθυμνο θα μπορούσε να το γυρίσει. Γι αυτό έπαιξε ο Διαμαντίδης“.

Ο Έι Τζέι Σλότερ, με τη σειρά του, συμπλήρωσε: “Να μάθουμε από αυτό το ματς, ότι πρέπει να παίζουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια ενός αγώνα. Θα πρέπει να παίζουμε πιο δυνατά σε κάθε ματς για σαράντα λεπτά, ανεξαρτήτως αντιπάλου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…