Κεντρική Ασίστ Shadow Γιορτή στη Γλυφάδα

Γιορτή στη Γλυφάδα

glifada1

glifada1

Μία πολύ ωραία γιορτή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο ΔΑΚ Γλυφάδας, παρουσία πολλών προσωπικοτήτων του τοπικού μπάσκετ. Η Γλυφάδα Ε.Σ. διοργάνωσε την τελετή λήξης των Ακαδημιών της με πολλές εκπλήξεις και ένα φιλικό παιχνίδι… παλαιάς κοπής αφού συμμετείχαν παλαίμαχοι παίκτες των δύο τοπικών ομάδων (ΑΝΟ Γλυφάδας και Αιγαίο) που ενώθηκαν και δημιούργησαν τη Γλυφάδα Ε.Σ..

Η εκδήλωση που είχε ετοιμάσει η ομάδα των Νοτίων Προαστίων περιελάμβανε αρχικά φιλικό αγώνα μεταξύ… των γονιών των παιδιών που βρίσκονται στα τμήματα υποδομής, ενώ ακολούθησαν διαγωνισμοί σουτ και δεξιότητας για όλες τις ηλικίες.

Η τελετή λήξης περιελάμβανε τις απονομές μεταλλίων στους παλαιμάχους και στις πρωταθλήτριες ομάδες του εσωτερικού τουρνουά, ενώ τις απονομές των βραβείων στους νικητές των διαγωνισμών έκαναν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, και ο Περικλής Δορκοφίκης.

Ενδεικτικό άλλωστε της σημασίας που έδωσε ο σύλλογος στην εκδήλωση και της προσπάθειας που έγινε για όσο το δυνατόν αρτιότερη διοργάνωση είναι το γεγονός πως το “παρών” στον αγώνα παλαιμάχων έδωσαν οι Σάββας Δορκοφίκης (Αμύντας) και Χριστόφορος Στεφανίδης (Κολοσσός Ρόδου).

glifada2

glifada3

glifada

Από αριστερά επάνω: Δορκοφίκης Σάββας, Αντωνόπουλος Ηρόδοτος, Δορκοφίκης Πέρι, Καραμπεσίνης Γρηγόρης, Μαυράκης Γιάννης, Παλτζόγλου Νίκος, Λιγνός Διονύσης, Ποντίκης Γιώργος, Πέρος Άκης, Καρβούνης Χρήστος, Περαντωνάκης Γιώργος.
Από αριστερά κάτω: Μπίλλης Νίκος, Στεφανίδης Χριστόφορος, Αντωνόπουλος Φιλήμονας, Καψιμάλης Στράτος, Παπαδημητρίου Γιάννης, Εκέν Κυριάκος.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • jim valvano

    Η ολοκλήρωση

    “Ένα άτομο δεν ολοκληρώνεται έως ότου γίνει μέρος κάτι μεγαλύτερου από τον εαυτό του…
  • greg popovich

    Η σωστή επικοινωνία

    “Δεν μπορώ να πάρω όλες τις αποφάσεις για σένα. Δεν έχω 14 τάιμ άουτ. Παιδιά πρέπει …
  • jermaine oneil

    Το δέσιμο

    “Όταν οι καλύτεροι παίκτες σου είναι ενοχλημένοι μετά από ήττες, τότε δένονται καλά&…
Περισσότερα από Αλέξανδρος Τρίγκας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…