Κεντρική Β' Εθνική Παπανικολάου: Καλύπτει τα έξοδα του Πρωτέα Γρεβενών στην Αθήνα

Παπανικολάου: Καλύπτει τα έξοδα του Πρωτέα Γρεβενών στην Αθήνα

Κώστας Παπανικολάου πανόραμα

Ο Κώστας Παπανικολάου καλύπτει τα έξοδα του Πρωτέα Γρεβενών για τις αναμετρήσεις στην Αθήνα.

Ο Κώστας Παπανικολάου προχώρησε σε μια κίνηση άξια σεβασμού, καθώς έχει αναλάβει τα έξοδα τις διαμονής στην Αθήνα του Πρωτέα Γρεβενών, για τις τρεις αναμετρήσεις που θα κληθεί να δώσει με αθηναϊκές ομάδες στο πλαίσιο της National League.

Ο αρχηγός των Πειραιωτών έχει αγωνιστεί σε μικρότερη ηλικία στην ομάδα των Γρεβενών κάτι που σημαίνει πως είναι και συναισθηματικά δεμένος με εκείνη. Ο Πρωτέας με ανακοίνωση του, ευχαρίστησε τον 33χρονο φόργουορντ για αυτή του την κίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πρωτέα Γρεβενών:

«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Φ.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο Κώστας Παπανικολάου εκτός της τεράστιας διαχρονικής αθλητικής αξίας του, για ακόμη μία φορά με τις πράξεις του αναδεικνύει εκείνη την συναισθηματική του πλευρά, αναγκάζοντας την οικογένεια του «Πρωτέα» Γρεβενών να υποκλιθεί στο μεγαλείο ψυχής που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας ανέλαβε τα έξοδα της διαμονής της ομάδας στα τρία παιχνίδια που γίνονται στην Αθήνα! Αντιλαμβανόμενος τις δυσκολίες συμμετοχής σε μία μεγάλη κατηγορία, θέλησε να συμβάλει γενναιόδωρα ώστε η πόλη και ο σύλλογος που τον ανέδειξαν να αντέξει σε αυτόν τον μαραθώνιο!

Εκτός από το «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» του οργανισμού μας, πρέπει να αναφερθούμε και στους γονείς του, τους δικούς μας Θανάση και Κατερίνα και να τους συγχαρούμε, διότι δεν έβγαλαν μόνο ένα πρωταθλητή στα γήπεδα αλλά και ένα πρωταθλητή στην ίδια την κοινωνία! Τι τιμή αλήθεια για αυτούς, αφού μεταφέροντας αξίες πέτυχαν να δημιουργήσουν ένα πρότυπο, όχι μόνο για τα νέα παιδιά αλλά για όλους μας!

Σε μία εποχή έκπτωσης αξιών, εμφανίζονται άνθρωποι όπως ο Κώστας, να μας αφυπνίσουν και να μας μας θυμίσουν τις πραγματικές ανθρώπινες αξίες που δυστυχώς χάσαμε σε μία διαδρομή χωρίς πυξίδα!

Κώστα τα Γρεβενά και ο Πρωτέας σε ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε ο Θεός να στα ανταποδώσει με υγεία και οικογενειακή ευτυχία».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Basket League: Τρεις αναμετρήσεις για τη 19η αγωνιστική

Επιστροφή στη δράση για τη Stoiximan Basket League. Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος για …