Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Αντιπεριφερειάρχης!

Αντιπεριφερειάρχης!

spanoulis mvp

spanoulis-mvp

Ο Γιάννης Σγουρός έκανε το “μπαμ” των δημοτικών εκλογών. Έπεισε τον Βασίλη Σπανούλη να συμπεριληφθεί στον συνδυασμό του, προσφέροντάς του τη θέση του αντιπεριφερειάρχη του Νοτίου Τομέα Αθηνών! Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού αποδέχθηκε την πρόταση – πρόσκληση κι έτσι κατέρχεται στις επικείμενες δημοτικές – περιφερειακές εκλογές.

Ο νυν περιφερειάρχης Αττικής έχει στρέψει το βλέμμα του στον χώρο του αθλητισμού, καθώς χθες ανακοινώθηκε ότι στον συνδυασμό του θα μετέχει ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Ηλίας Ατματσίδης. Δεν είναι παράξενο, αφού κι ο Γιάννης Σγουρός έχει στενούς δεσμούς με τον χώρο των σπορ. Και μπορεί να έμεινε στην ιστορία ως πρόεδρος της ομοσπονδίας άρσης βαρών, αλλά πάντα βρίσκονταν κοντά στο τμήμα μπάσκετ του Μίλωνα.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, που δεν έχουν διασταυρωθεί, το “προξενιό” ανάμεσα στον Γιάννη Σγουρό και τον Βασίλη Σπανούλη έκανε ο Παναγιώτης Φασούλας, στενός φίλος του περιφερειάρχη. Για το όλο εγχείρημα έχουν ενημερωθεί έγκαιρα οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι οποίοι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους.

Αξίζει εδώ να σημειώσουμε πως ο “Kill Bill” δεν θα χρειαστεί να κάνει ιδιαίτερο “πολιτικό αγώνα” (δεν έχει, δα, και τον χρόνο), καθώς οι αντιπεριφερειάρχες δεν χρειάζονται σταυρό για να εκλεγούν. Ως εκ τούτου η παρουσία του στο ψηφοδέλτιο έχει σημειολογική σημασία.

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι το πιο ηχηρό όνομα του συνδυασμού και θα συμμετέχει ΜΟΝΟ στην κεντρική συγκέντρωση – ομιλία, στο πλάι του Γιάννη Σγουρού.

Ο Χάρης Πασβαντίδης, στενός συνεργάτης του περιφερειάρχη, προορίζεται για υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης στον Δυτικό Τομέα Αθηνών, ενώ στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών ο Γιάννης Σγουρός δεν προτίθεται να μετακινήσει την πετυχημένη περιφερειάρχη, Άννα Παπαδημητρίου Τσάτσου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Με οδηγό το game 1 ο Ολυμπιακός κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Το δεύτερο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται …