Κεντρική Ασίστ Basketbase Το φράγμα των 1.400 αγώνων

Το φράγμα των 1.400 αγώνων

trikala olympiacos

trikala-olympiacos

petridis-giorgosΜικρά ή και μεγαλύτερα, ατομικά και ομαδικά, επιτεύγματα σημειώθηκαν στη διάρκεια του τριημέρου και στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, τα οποία αξίζουν να καταγραφούν. Ξεκινάμε με ένα παιχνίδι που έγινε περισσότερος λόγος απ’ ότι θα περιμέναμε για την… ατμόσφαιρα και λιγότερος (όχι ότι θεωρούσε κανείς πως θα είναι… σημείο αναφοράς) για το αγωνιστικό μέρος.

Ο Κρις Εβανς έφτασε τον Ουίλιαμ Έιβερι στη 2η θέση της λίστας των σκόρερ των Τρικάλων στην Α1, αφού οι δύο τους έχουν πετύχει από 349 πόντους. Σύντομα, όμως, όχι απλά θα τον ξεπεράσει, αλλά θα γίνει και ο πρώτος σκόρερ των Θεσσαλών, αφού σε αυτήν τη θέση είναι ο Μάκης Νικολαΐδης με 360 πόντους.

Ακόμη ο Εβανς, μέσα από το ματς με τον Ολυμπιακό, έγινε δεύτερος στη λίστα των παικτών με τα περισσότερα κλεψίματα, καθώς έφτασε τα 37 και προσπέρασε τον Μαρκ Ντίκελ. Ο Νεοζηλανδός είχε κάνει 35 στη διετία 2008-2010.

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Δεληγιάννης ξεπέρασε τους 200 πόντους στην Α1 (έχει 213).

Μία εβδομάδα μετά τον Άρη, οι “ερυθρόλευκοι” έσπασαν το “φράγμα” των 1.400 αγώνων πρωταθλήματος (σε Α’ Εθνική και Α1). Ο απολογισμός τους είναι 1.013 νίκες και 387 ήττες.

– Στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Δημήτρης Αγραβάνης ξεπέρασε τους 100 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Πετρίδης
Περισσότερα σε Basketbase

Δειτε επισης

Η ΔΕΗ δίνει πάσα στις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης (pics)

ΔΕΗ 3×3 PΟWER TO THE HOOD by Eurohoops Οι γειτονιές της Αθήνας και τη Θεσσαλονίκης πα…