Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “Ο αθλητισμός ενώνει”

“Ο αθλητισμός ενώνει”

xalvatz skoulakis papam all star

xalvatz-skoulakis-papam-all-star

Χανιά, αποστολή
karaliΑντίστροφα μετράμε πλέον για την έναρξη της διήμερης γιορτής του ελληνικού μπάσκετ, το 21ο All Star Game του ΕΣΑΚΕ. Με τη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά, δόθηκε και επίσημα το σύνθημα έναρξης της γιορτής.

Ο δήμαρχος της πόλης, Μανώλης Σκουλάκης καλωσόρισε τον κόσμο και υποσχέθηκε πως θα ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες στιγμές για την πόλη. “Σας καλωσορίζω σε αυτόν τον όμορφο χώρο, που είναι δημοτικός χώρος, το Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, όπου υποδεχόμαστε τη γιορτή του επαγγελματικού μπάσκετ.

Η Κρήτη δίνει το παρόν σε αθλητικά γεγονότα, είναι η πρώτη φορά που θα γίνει το All Star Game στα Χανιά και στη Δυτική Κρήτη, και είμαστε σίγουροι πως θα είναι ένα γεγονός πλούσιο σε θέαμα, με πολλές εκπλήξεις.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν εδώ, θα αποζημιωθούν πλήρως από το θέαμα και την ψυχαγωγία που θα προσφέρουν οι αθλητές που έχουν επιλεγεί, και θα μπορέσουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι ο αθλητισμός ενώνει και η βία δεν χωράει ανάμεσά μας.

Σας καλωσορίζω στα όμορφα Χανιά μας, με την ευχή το άθλημα που μας έχει χαρίσει στιγμές χαράς και συγκίνησης να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Από την πλευρά μας σας διαβεβαιώνουμε πως θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αθλητικά γεγονότα και να στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία ανάπτυξης.

Ευχαριστώ τον ΕΣΑΚΕ, τον πρόεδρο Γιώργο Χαλβατζάκη, τον ΠΣΑΚ και τον Μανώλη Παπαμακάριο, όλους με τους οποίους συνεργαστήκαμε, και κυρίως τον Κώστα Τζομπανάκη για την γνώση και την εμπειρία που μας προσέφερε για την άρτια διοργάνωση του All Star Game“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …