Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game “Μέχρι το επόμενο”

“Μέχρι το επόμενο”

xalvatzakis skoulakis all star

xalvatzakis-skoulakis-all-star

Χανιά αποστολή
karali
Βέβαιος για την επιτυχία και την επιλογή των Χανίων εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς.

“Δεκατρία χρόνια πριν, μετά από συνεχή All Star Game που διοργανώναμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποφασίσαμε να πάμε στην περιφέρεια και αυτή ήταν μια απόφαση κομβικής σημασίας, η οποία από το 2001 έως σήμερα μας δικαιώνει. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να μεταφέρουμε το μπάσκετ σε όλους τους φιλάθλους της Ελλάδας. Την αγωνιστική περίοδο 2001-2002 αρχίσαμε στη Δράμα και μετά η ωραία παρέα μετακινείτο από πόλη σε πόλη.

Πέρυσι, υπήρξε μεγάλη σκέψη τι θα γίνει λόγω οικονομικής κρίσης, αποφασίσαμε όμως να το κάνουμε γιατί είναι ένα γεγονός πολύ σημαντικό για το μπάσκετ.

Πάντα με αρωγούς τους αθλητές, γιατί αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές, εμείς είμαστε συμπληρωματικοί, και στη συνέχεια προστέθηκε η ΟΣΕΚΚ. Πήγαμε λοιπόν στην Πάτρα και φέτος με ιδιαίτερη χαρά και τιμή, ήρθαμε σε αυτή την όμορφη πόλη της Ελλάδας, τα Χανιά.

Με ιδιαίτερη χαρά, γιατί έλκω κατά ένα μέρος την καταγωγή μου από τη Μεγαλόνησο, είμαι και αισθάνομαι Κρητικός και φυσικά πρωτίστως Μακεδόνας. Δεν σας κρύβω πως όταν ήρθαμε εδώ για να συζητήσουμε και πριν λάβουμε την τελική απόφαση, είχα αμφιβολίες, γιατί για να γίνει το event είναι ριψοκίνδυνο, πρέπει να είναι όλα στην εντέλεια.

Όταν όμως είδαμε τον Δήμαρχο και την τοπική κοινωνία άλλαξα άποψη, έφυγα κατενθουσιασμένος και αποφασίσαμε να γίνει εδώ το 21ο All Star Game.

Σήμερα, έχοντας μια εικόνα πολύ θετική, ο απολογισμός βέβαια γίνεται στο τέλος, αλλά αυτό που εισπράττω είναι ότι καλύτερο. Ευχαριστώ όλους τους συντελεστές, τον δήμαρχο, την περιφέρεια, τους τοπικούς παράγοντες, τον κόσμο των Χανίων, που αγκάλιασαν τη διοργάνωση. Πιστεύω πως και το ΟΑΚΑ αν είχαμε μεταφέρει εδώ, οι κάτοικοι των Χανίων θα το γέμιζαν. Ευχαριστώ και τον Κωστή Τζομπανάκη, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα στη διοργάνωση.

Σας καλώ να γιορτάσουμε, γιατί στο All Star Game δεν υπάρχουν μίση, πάθη και αντιπαλότητες. Είναι μια ευκαιρία να βρεθούμε, να διασκεδάσουμε, να δούμε τις γυναίκες και τα παιδιά μας στο γήπεδο, να βρεθούμε μακριά από την καθημερινότητα της ζωής και του μπάσκετ.

Αυτό το διήμερο όλα σταματάνε, βρίσκονται όλοι εδώ και από Τρίτη επιστρέφουμε στα άλλα. Να περάσουμε καλά. Είμαι πεπεισμένος πως θα γίνει ένα εξαιρετικό All Star Game, μέχρι το επόμενο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …