Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ All Star Game All Star Game: «Έβρεξε» ρεκόρ στην Καρδίτσα με πόντους, τρίποντα και ασίστ

All Star Game: «Έβρεξε» ρεκόρ στην Καρδίτσα με πόντους, τρίποντα και ασίστ

canaan jpg e1702902790934 webp

Στο All Star Game της Καρδίτσας λοιπόν, «έβρεξε» ρεκόρ σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο…

Σε ένα κατάμεστο γήπεδο σε μία πόλη που αντιμετωπίζει κάθε αγώνα σαν γιορτή, οι κορυφαίοι παίκτες της Stoiximan Basket League επιστράτευσαν την καλύτερη διάθεση συνθέτοντας την ιδανικότερη εικόνα για το 26ο All Star Game. Αυτό πέρασε στην ιστορία και από κάποιες μεγάλες επιδόσεις που ξεχώρισαν και καταγράφονται στις κορυφαίες του θεσμού.

*Η ομάδα του Τόμας Ουόκαπ έφτασε στη νίκη σημειώνοντας νέο ρεκόρ στα All Star Game με τους 177 πόντους της. Η ομάδα του Κώστα Σλούκας από την πλευρά της, με την επίδοση των 165 πόντων, σημείωσε τη δεύτερη μεγαλύτερη επίδοση στην ιστορία αυτών των αγώνων αφού μέχρι χθες το ρεκόρ κρατούσε η ομάδα των Ελλήνων από το 23ο All Star Game όταν σημείωσε 149 πόντους στο ματς του Nick Galis Hall.

*Όπως είναι λογικό το All Star Game της Καρδίτσας έμεινε στην ιστορία ως αυτό με τους περισσότερους πόντους αφού οι δύο ομάδες σημείωσαν συνολικά 342 πόντους. Ξεπέρασε έτσι σε επίδοση εκείνο που έγινε στις 10 Φεβρουαρίου 2019 στο Nick Galis Hall όταν Έλληνες και ξένοι σημείωσαν αθροστικά 295 πόντους.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε All Star Game

Δειτε επισης

ΕΣΑΚΕ: Το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων στο All Star Game (vid)

Ο ΕΣΑΚΕ δημοσίευσε το βίντεο με τον διαγωνισμό καρφωμάτων. Το All Star Game της Καρδίτσας …