Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Νίκη σε αντίξοες συνθήκες”

“Νίκη σε αντίξοες συνθήκες”

gizogiannis andronikos aek

gizogiannis-andronikos-aek

Η ΑΕΚ δείχνει ασταμάτητη για την ώρα στο πρωτάθλημα της Α2. Ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για την αναμέτρηση με τον Ερμή Λαγκαδά και όχι μόνο…

Για τη νίκη στον Λαγκαδά: “Εμείς σε όλα τα ματς όπως και σε αυτό στον Λαγκαδά, έχουμε δείξει μεγάλη σταθερότητα στο πλάνο και στην τακτική, που έχουμε θέσει πριν από τους αγώνες. Κατά μεγάλο ποσοστό ήμασταν μέσα στον στόχο μας. Επίσης, μέτρησε και η προσωπικότητα των παικτών, γιατί κάποια στιγμή δυσκόλεψαν το πράγματα. Ήταν δύσκολη έδρα, αλλά τα καταφέραμε και αυτό είναι το σημαντικό.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στους προπονητές. Ήταν αρκετά σημαντική νίκη και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Όχι μόνο για τη διαιτησία. Ήταν ένα ιδιαίτερο γήπεδο, με διαφορετικά στεφάνια, διαφορετικό φωτισμό. Τέλος καλό, όλα καλά όμως, αφού τα καταφέραμε”.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: “Μην τον ματιάσουμε τον κόσμο, γιατί είναι φέτος από την αρχή στο πλευρό ματς. Το ίδιο έκανε και στον Λαγκαδά και τον ευχαριστούμε πολύ για την συμπαράσταση του”.

Για την γενικότερη πορεία της ομάδας: “Θεωρώ ότι γενικότερα έχουμε πολύ δύσκολα ματς στον πρώτο γύρο και ειδικά εκτός έδρας. Με βάση την δυναμικότητα των αντιπάλων μπορώ να ξεχωρίσω κάπως το διπλό μέσα στην Καβάλα. Από εκεί και πέρα, απλά οφείλεις να βγάζεις όλη σου την συγκέντρωση σε κάθε ματς. Χρειάζεται προσήλωση. Ματς με αντιπάλους όπως ο Ερμής, ή το Παγκράτι, κρύβουν παγίδες. Σίγουρα στην Καβάλα κάναμε το πιο δυνατό διπλό, αλλά όλες οι νίκες που έχουμε κάνει, είναι σπουδαίες”.

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: “Θεωρώ ότι πρέπει να την εκμεταλλευτούμε σωστά την διακοπή. Έχουμε κάποιους τραυματισμούς όπως του Θοδωρή (σ. σ. Τσιότρας) για παράδειγμα. Πρέπει να κάνουμε… αποτοξίνωση γενικά. Ακολουθεί δύσκολη συνέχεια με αρκετά ντέρμπι. Ο καθένας από εμάς, θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα. Εκτιμώ ότι θα μας κάνει καλό η διακοπή”.

Για την επόμενη αναμέτρηση, με Αρκαδικό: “Δεν πρέπει να δούμε σαν εύκολο, το ματς με τον Αρκαδικό. Έχει καλούς παίκτες. Καλό προπονητή. Κέρδισε και τον Φίλιππο, κάτι που δείχνει ότι δεν είναι καθόλου εύκολος αντίπαλος”.

Για το Ψυχικό και τον Κόροιβο: “Σίγουρα με βάση τα αποτελέσματα, αλλά και τους παίκτες που έχουν, μαζί με την Καβάλα είναι οι πιο πλήρεις ομάδες. Είναι λίγο πιο πάνω από τις υπόλοιπες, αλλά ξαναλέω ότι οποιαδήποτε ομάδα μπορεί να σου κάνει την ζημιά. Αυτό δεν το λέω ως… τετριμμένο. Το εννοώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Νικολάου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Για προβοκάτσια κάνει λόγο η ΚΑΕ

Ανακοίνωση για την τιμωρία στο BCL με τον Προμηθέα έβγαλε η ΚΑΕ ΑΕΚ. Με ανακοίνωση η ΚΑΕ Α…