Κεντρική NBA Το “πρεσάρισμα” των Καβαλίερς
NBA

Το “πρεσάρισμα” των Καβαλίερς

jack iguodala barnes

jack-iguodala-barnes

Οι Καβαλίερς κάνουν τα πάντα για να φέρουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς πίσω στο Κλίβελαντ καθώς προχώρησαν στην παραχώρηση τριών παικτών προκείμενου για να αδειάσει ο απαιτούμενος χώρος στο σάλαρι καπ. Συγκεκριμένα, εν μέσω ανταλλαγής μεταξύ τριών ομάδων έστειλαν τον Τζάρετ Τζακ και τον Σεργκέι Καράσεφ στο Μπρούκλιν. Η τρίτη ομάδα, οι Σέλτικς, έντυσαν στα “πράσινα” τον Μάρκους Θόρντον των Νετς και τον Τάιλερ Ζέλερ των Καβς και πήραν ένα μελλοντικό pick πρώτου γύρου από τους δεύτερους.

Οι Καβαλίερς “εισέπραξαν” σαν αντάλλαγμα τα δικαιώματα τριών παικτών που ανήκουν στους Νετς και συγκεκριμένα των Ιλκάν Καραμάν, Κρίστιαν Ντέγιερ και Έντιν Μπάβτσιτς. Με λίγα λόγια, ξεφορτώθηκαν τρεις παίκτες εξοικονομώντας άπλετο χώρο στο σάλαρι καπ για να υπογράψουν τον ΛεΜπρόν αλλά και να προβούν σε ακόμα μερικές μεταγραφικές κινήσεις ώστε να βαθύνουν το ρόστερ.

Ποιό είναι το πρώτο όνομα που ακούστηκε για την περαιτέρω ενίσχυση; Ο Ρέι Άλεν! Οι άνθρωποι του Κλίβελαντ πρεσάρουν ασφυκτικά γι’ αυτό και επιθυμούν να αποκτήσουν έναν παίκτη με τον οποίο ο “Βασιλιάς” ανέπτυξε δυνατή φιλία τα δύο τελευταία χρόνια στο Μαϊάμι και “προσθέτει” στο δέλεαρ της επιστροφής. Συνυπολογίζοντας τη δεδομένη αξία του κορυφαίου βετεράνου σουτέρ, η ομάδα του Κλίβελαντ κινείται μεθοδικά και εστιασμένα στρώνοντας με ροδοπέταλα την μεγάλη επιστροφή.

Θα ανταποκριθεί ο King James;

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …