Κεντρική Β' Εθνική Παλαιό Φάληρο: Συνεχίζει με Τερζή στον πάγκο του (pic)

Παλαιό Φάληρο: Συνεχίζει με Τερζή στον πάγκο του (pic)

thodoris terzis palaio faliro

Και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Παλαιού Φαλήρου ο Θοδωρής Τερζής

Ο Θοδωρής Τερζής ανανέωσε τη συνεργασία του με το Παλαιό Φάληρο και οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν. Ο ΑΟΠΦ φέτος πραγματοποίησε καλή χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και έφτασε μέχρι και στα playoff ανόδου.

Αναλυτικά:

«Με coach Τερζή και τη νέα σεζόν ο Α.Ο.Π.Φ.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον coach Θοδωρή Τερζή. Ο Α.Ο.Π.Φ. έχει αποδείξει διαχρονικά ότι εκτιμά τις καλές συνεργασίες και πάντα θέλει να «χτίζει» μακροχρόνιες σχέσεις. Ο coach Θοδωρής Τερζής, μπορεί να ήρθε φέτος στα μέσα της αγωνιστικής περιόδου, όμως με την εργατικότητα του, το προπονητικό ταλέντο του και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του απέδειξε πως αξίζει να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. O coach Τερζής τη σεζόν που πέρασε καθοδήγησε την ομάδα μας σε 6 αγώνες κανονικής διάρκειας και σε έναν αγώνα playoff μετρώντας 4 νίκες.

Μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Π.Φ. ο νεαρός τεχνικός δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα του Α.Ο.Π.Φ. Το Παλαιό Φάληρο είναι ένας σύλλογος που καλύπτει πλήρως τις φιλοδοξίες μου δίνοντας τη δυνατότητα να δουλέψω σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, και εύχομαι να έχουμε μια νέα καλή χρόνια με υγεία για όλους».

Who is Who

Ο coach Τερζής είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1988 και μετά από μία σύντομη αθλητική καριέρα στις τάξεις του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν στις ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα U18, ενώ εντάχθηκε και στο προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας. Το 2016 μετακόμισε στον Πρωτέα όπου μέχρι το 2020 κατείχε θέση στο προπονητικό staff της ομάδας. Το 2020 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την ηγεσία του συλλόγου της Βούλας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής με τα όσα παρουσίασαν οι ομάδες του και τον Δεκέμβριο του 2022 αποχώρησε έχοντας την ομάδα του στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1: Τα αποτελέσματα των play off

Το Αιγάλεω έκανε το 2-0 επί της Δάφνης. Τα αποτελέσματα της National League 1. Το Αιγάλεω …