Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Κάουαν: «Ήταν θέμα προσαρμογής για εμένα»

Κάουαν: «Ήταν θέμα προσαρμογής για εμένα»

Κάουαν

Στην πορεία του με τον Προμηθέα αναφέρθηκε ο Άντονι Κάουαν.

Ο Άντονι Κάουαν σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup αναφέρθηκε στην πορεία του, στον ρόλο που έχει  στην ομάδα αλλά και στην διαδικασία των πλέι οφ με τα νοκ-άουτ παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άντονι Κάουαν:

  • Για τον ρόλο του στην ομάδα: 

«Νομίζω ήταν θέμα προσαρμογής. Νομίζω ότι στην αρχή της χρονιάς, με το προηγούμενο προπονητικό μας επιτελείο, ο ρόλος μου ήταν πραγματικά διαφορετικός. Ήταν πολύ στάσιμος, όσον αφορά το πόσο θα έπαιζα ή τι θα έκανα στο παιχνίδι. Και νομίζω ότι στο δεύτερο μισό της χρονιάς, πραγματικά άρχισα να νιώθω άνετα. Και ο κόουτς μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη, να έχω την μπάλα στα χέρια μου, να μπορώ να κάνω το παιχνίδι μου. Οπότε ναι, νομίζω ότι το δεύτερο μέρος της σεζόν με βοήθησε πραγματικά να είμαι ο εαυτός μου».

  • Για το παιχνίδι με την Χαποέλ:

«Θέλουμε να τελειώσουμε δυνατά την κανονική περίοδο. Μας νίκησαν την πρώτη φορά στην Πάτρα, οπότε είμαστε ενθουσιασμένοι που πάμε εκεί και προφανώς γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε εκεί μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Και δεν το αποφεύγουμε αυτό. Μας αρέσουν αυτές οι ατμόσφαιρες για να παίζουμε»

  • Για τα πλέι οφ με τα νοκ-άουτ παιχνίδια:

«Είναι σίγουρα συναρπαστικό. Νομίζω ότι αυτό μπορεί να είναι το πρώτο πλέι οφ στο οποίο συμμετέχει ο Προμηθέας. Και ο τρόπος διεξαγωγής μας φέρνει πίσω στο March Madness, οπότε σίγουρα ανυπομονώ . Νομίζω ότι η πιο πεινασμένη ομάδα θα κερδίσει. Αισθάνομαι ότι σε αυτό το μέρος της σεζόν, όλοι είναι κουρασμένοι. Βασικά όλοι έπαιξαν με όλους, έτσι όλοι γνωρίζουν πως επιτίθενται και πως αμύνονται.

Επομένως, νομίζω ότι εξαρτάται μόνο από το ποιος είναι ο πεινασμένος και ποιος το θέλει περισσότερο. Νομίζω ότι πρέπει να το αποδείξουμε για να έχουμε την καλύτερη δυνατή ευκαιρία να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Άνθεα Κούρου
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…