Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ομπράντοβιτς, για αντί-Ιτούδης»

ΤΣΣΚΑ Μόσχας: «Ομπράντοβιτς, για αντί-Ιτούδης»

obradovic itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης το 2019 είχε υπογράψει ένα πολύ καλό συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που τελειώνει σε αυτό το καλοκαίρι. Πριν από λίγες μέρες, ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον αλλά απάντησε ότι δεν έχει γνώση του τι σκέφτεται να κάνει η διοίκηση του συλλόγου. Επίσης είναι δύσκολο να κριθεί ο προπονητής σε μια ιδιαίτερη σεζόν που ακόμα δεν έχει τελειώσει, με δυσκολίες και πολλούς τραυματισμούς.

Στην ΤΣΣΚΑ τελική απόφαση για τον Ιτούδη δεν έχει παρθεί για την ώρα, όμως το ιταλικό podcast, “Backdoor Podcast” έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τα σχέδια που έχουν στην Μόσχα.

Ο Οράσιο Καούτσι, που για χρόνια εργαζόταν στο “Sportando”, ανέφερε ότι αν η διοίκηση επιλέξει να μην ανανεωθεί η συνεργασία με τον τωρινό προπονητή της, τότε πρώτη επιλογή του Αντρέι Βατούτιν θα είναι ο ελεύθερος Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Ιταλός δημοσιογράφος τόνισε μάλιστα ότι αυτό θα γίνει αν και εφόσον αποχωρίσει ο Ιτούδης, δίνοντας πιθανότητες στην παραμονή του στην ρωσική πρωτεύουσα.

«Ο Ιτούδης είναι πολύ απαιτητικός. Νομίζω πως η ΤΣΣΚΑ αξιολογεί όλα τα δεδομένα για το μέλλον του. Θα σκεφτεί ποιο θα είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει ως ομάδα. Αν αποφασίσει πως ο Ιτούδης δεν θα συνεχίσει, νομίζω πως το Νο. 1 σενάριο για τον αντικαταστάτη του, θα είναι η προσπάθεια να δελεάσουν οι Ρώσοι τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Φυσικά, αν πρέπει να αντικαταστήσεις τον Ιτούδη, οφείλεις να πας σε έναν άλλον κορυφαίο προπονητή. Όταν μιλάμε για τον Ομπράντοβιτς, μιλάμε για τον κορυφαίο όλων. Έναν απίστευτα έμπειρο προπονητή, που τώρα είναι και free agent. Αφού έφυγε από τη Φενέρμπαχτσε αποφάσισε να ξεκουραστεί για έναν χρόνο. Όμως, αν μια ομάδα σαν την ΤΣΣΚΑ τον καλέσει, σίγουρα θα το σκεφτεί. Δεν είμαι 100% σίγουρος πως θα την θεωρήσει την καλύτερη επιλογή, όμως αναμφισβήτητα θα τη σκεφτεί ως πρόταση, αν έρθει. Αν η ΤΣΣΚΑ αποφασίσει να μην συνεχίσει με τον Ιτούδη μετά τα τρόπαια που πήραν τα προηγούμενα χρόνια, η Νο. 1 επιλογή της θα είναι να κυνηγήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς», σχολίασε.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Σατοράνσκι: «Στο μυαλό μου το τρίποντο του Πρίντεζη»

Ο Τόμας Σατοράνσκι θυμήθηκε το τρίποντο του Γιώργου Πρίντεζη στα playoffs της σεζόν 2014/1…