Κεντρική NBA “Καρφιά” για Χίμπερτ
NBA

“Καρφιά” για Χίμπερτ

hibbert

hibbert

Πολύ κακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ρόι Χίμπερτ στην έναρξη της δεύτερης φάσης των πλέι οφ μεταξύ των Ιντιάνα Πέισερς και των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς και φέρει σημαντική ευθύνη για το “σπάσιμο” της έδρας και την ήττα της ομάδας του, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο και από τους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, σε αντίθεση με το 7ο παιχνίδι κόντρα στους Ατλάντα Χοκς, όταν είχε 13 πόντους και 7 ριμπάουντ, στην αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα της Ουάσινγκτον είχε μηδέν πόντους, μηδέν ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κοψίματα, ενώ στα 18 λεπτά συμμετοχής του πρόλαβε να κάνει και 5 φάουλ. Μάλιστα, στο διάστημα αυτό, οι Πέισερς έχασαν στο επιμέρους σκορ με 17 πόντους!

Ντέιβιντ Γουέστ και Πολ Τζορτζ σχολίασαν την εμφάνιση του Χίμπερτ, καλώντας τον να ανεβάσει “στροφές” ενόψει της συνέχειας. “Πρέπει να γίνει μέρος της μάχης. Πρέπει να γίνει κομμάτι της ομάδας για να προχωρήσουμε παρακάτω”, ήταν το σχόλιο του Γουέστ, ενώ από την πλευρά του, ο Τζορτζ πρόσθεσε: “Είμαστε σε μια καμπή που πραγματικά χρειαζόμαστε τον Ρόι και τον χρειαζόμαστε άμεσα”!

Τέλος, απολογητική διάθεση εμφάνισε και ο ίδιος ο Χίμπερτ, ο οποίος τόνισε σχετικά με την απόδοσή του: “Πρέπει να γίνω πιο επιθετικός. Πρέπει να παρουσιάσω έναν διαφορετικό Ρόι Χίμπερτ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • George Printezis

    Η άλλη πλευρά του “Πρι” (vid)

    Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Γιώργο Πρίντεζη έχουν οι φίλοι του Ολυμπιακού. Ο υπ…
  • Brad Oleson Barcelona Olympiacos

    “Παθιασμένοι”

    Διαφορετικός και παθιασμένος θα εμφανιστεί απόψε (22:00, ΝΕΡΙΤ) κόντρα στη Μπαρτσελόνα ο Ο…
  • navarro dunston

    Ώρα διπλού στη Βαρκελώνη

    Τη δεύτερη ευκαιρία για να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα θα έχει ο Ολυμπια…
Περισσότερα από Θάνος Πούλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …