Κεντρική Basket League Αγώνες Ηρακλής – Πανιώνιος 96-101

Ηρακλής – Πανιώνιος 96-101

pasalic panionios

Τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε του Ηρακλή με 101-96 μέσα στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και με εξαιρετικά ποσοστά έξω από τη γραμμή του τριπόντου κατάφερε να πάρει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα λεπτά οι άμυνες ήταν αρκετά κακές και οι δύο ομάδες σημείωσαν από 9 πόντους (9-9). Ο Ηρακλής στη συνέχεια ανέβασε την απόδοση του και πήρε μία διαφορά της τάξεως των 7 πόντων (20-13). Ο Πανιώνιος αντέδρασε στα τελευταία λεπτά και με ένα μικρό σερί μείωσε τη διαφορά στους 3 (20-17).

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, όμως, ο Γηραιός είχε ένα εξαιρετικό διάστημα και διαφορά για πρώτη φορά ανέβηκε στους 10 πόντους (32-22). Η εικόνα δεν ήταν ανάλογη στη συνέχεια. Ο Πανιώνιος είχε ένα ξέσπασμα και με ένα εντυπωσιακό σερί 14-0 έκανε ξανά την ανατροπή (32-36). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης διατήρησε τα ηνία του σκορ και οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ 45-41 υπέρ των φιλοξενουμένων.

Ο Πανιώνιος συντήρησε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου τη διαφορά, που έχτισε, αλλά στη συνέχεια ο Ηρακλής έτρεξε ένα μικρό σερί και ανέκτησε το προβάδισμα του (55-54). Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επιθετικά έβρισκε λύσεις έξω από τη γραμμή του τριπόντου και με δύο συνεχόμενα έκανε το 62-59.

Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων. Ο Πανιώνιος έκανε πράγματα και θαύματα και βομβάριζε έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης με μεγάλα καλάθια του Σάμουελς και του Πάσαλιτς κατάφερε να κρατήσει τα ηνία του σκορ, σημείωσε 100 πόντους και πήρε τελικά τη νίκη με 101-96.

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 41-45, 67-73, 96-101

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Στο ΣΕΦ για το Game 3 ο Μεντιλίμπαρ

Στο ΣΕΦ ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Στο ΣΕΦ προκειμένου να παρακολουθήσει το Game 3 ανάμεσα …