Κεντρική Elite League Γήπεδο για το Πευκοχώρι-Τελικός το Σάββατο!

Γήπεδο για το Πευκοχώρι-Τελικός το Σάββατο!

πιταπευκο

Την Κυριακή 3/2 πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πευκοχωρίου  παρουσία των ακαδημιών και των τμημάτων υποδομής,καθώς και σύσσωμη η αντρική ομάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Γιώργος Ιωάννης, ο πρόεδρος της ΑΝΕΤΧΑ Πασσαλής Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κασσάνδρας Κυρίτσης Βασίλειος και η πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Κασσάνδρας Παπαδημητρίου Μαρία.

Το ευχάριστο νέο που ανακοινώθηκε στην εκδήλωση ήταν η ανέγερση του Κλειστού Γηπέδου της Καλλιθέας στο οποίο θα στεγάσει η ομάδα της Χαλκιδικής τα όνειρα αλλά και τα σχέδιά της για τα επόμενα χρόνια. Ένα γήπεδο που τόσο πολύ έλειπε όλα αυτά τα χρόνια που η αντρική ομάδα αγωνίζεται επάξια στις εθνικές κατηγορίες και αναγκαζότανε να προπονείται αλλά και να αγωνίζεται μακριά από την φυσική της έδρα. Ένα γήπεδο που τόσο πολύ έλειπε για την σωστή λειτουργία των ακαδημιών και τμημάτων υποδομής. Όλα αυτά θα μπορέσουν λοιπόν να πραγματοποιηθούν από την νέα χρονιά καθώς το γήπεδο αναμένεται να είναι έτοιμο μέσα στο καλοκαίρι του 2019.

Φυσικά, αυτή η εξέλιξη χαιρετήθηκε από όλους στην ομάδα που κάνει προπονήσεις στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ολοι στην ομάδα κοιτούν την επόμενη αναμέτρηση και θέλουν με κάθε τρόπο τη νίκη. Στο θέμα του κοινοτικού, αν δεν βρεθεί κάτι καλό, δε θα υπάρχει ενίσχυση. Η ομάδα συνεχίζει τις προπονήσεις και θέλει πρώτα από όλα την παραμονή, αφού βασικός σκοπός είναι να είναι και του χρόνου στην κατηγορία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Στέλιος Παρθενάκης
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μακάμπι: Ανακοίνωση για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο

Παρουσία φιλάθλων της θα υποδεχθεί η Μακάμπι τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι. Με τουλάχιστον…