Κεντρική Διεθνή Χάκετ: “Να διαλύσουμε την κατάρα με Ολυμπιακό”

Χάκετ: “Να διαλύσουμε την κατάρα με Ολυμπιακό”

hackett

Σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα “championat”, ο Ντάνιελ Χάκετ μίλησε για τον νέο σταθμό της καριέρας του την ΤΣΣΚΑ, άλλα και την κακή παράδοση που έχει η ρωσική ομάδα κόντρα στον Ολυμπιακό στα Final Four.

“Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Πρέπει να ανταποκριθώ στο ρόλο που θα έχω στο παρκέ με τον καλύτερο τρόπο και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τα παιχνίδια της. Κάθε ματς πρέπει να αντιμετωπίζεται ξεχωριστά και πάντα, φυσικά, με στόχο τι νίκη. Τον Μάιο θα δούμε πού θα έχουμε φτάσει. Δεν με νοιάζει πολύ το πόσα λεπτά θα παίζω.

Θέλω μόνο να αποδεικνύομαι χρήσιμος κάθε φορά που θα μου δίνεται η ευκαιρία. Μιλήσαμε με τον κόουτς και θα χρειαστεί να κάνω τα πάντα, όπως και οι συμπαίκτες μου”, τόνισε ο Ιταλός γκαρντ.

Σε ερώτηση σχετικά με την πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, και την… κατάρα που έχει η ΤΣΣΚΑ, τόνισε: “Δεν πιστεύω σε κατάρες. Η δική μου αίσθηση είναι ότι οι παίκτες αρχίζουν να αισθάνονται μία έξτρα πίεση, όταν έχουν κυριαρχήσει στην regular season και όλοι τους αντιμετωπίζουν με ιδιαίτερο τρόπο. Πρέπει πάντως να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να διαλύσουμε την κατάρα, αν υπάρχει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Μαστρογιάννης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…