Κεντρική Elite League Βοηθός του Σορώτου ο Κωστής!

Βοηθός του Σορώτου ο Κωστής!

kostis

Στο πλευρό του Κώστα Σορώτου στον πάγκο του Κοροίβου θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Φοίβος Κωστής. Η ομάδα της Αμαλιάδας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος την περασμένη σεζόν  εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στο Παγκράτι, ενώ ολοκλήρωσε τη χρονιά ως βοηθός προπονητή στον Πανελευσινιακό.

Η ανακοίνωση:

“Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Φοίβο Κωστή, ως άμεσο συνεργάτη του προπονητή μας, Κώστα Σορώτου.

Ο νέος βοηθός προπονητή της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως αθλητής αγωνίστηκε μεταξύ άλλων σε Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας, στο Ρέθυμνο με το οποίο μάλιστα πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 εθνική κατηγορία και συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 2007, επίσης στον Παπάγου και το Χολαργό.

Ξεκίνησε την προπονητική του διαδρομή από τα τμήματα υποδομής του Παπάγου και του Χολαργού, ενώ στο πλαίσιο προγράμματος erasmus στο Κάουνας της Λιθουανίας διετέλεσε προπονητής ακαδημιών στη Sabonis B.C. Επιπλέον, την περίοδο μεταπτυχιακών σπουδών του στις ΗΠΑ ήταν βοηθός προπονητή στην ομάδα καλαθοσφαίρισης του Πανεπιστημίου Xavier, εμπλουτίζοντας ιδιαίτερα τις γνώσεις και τις παραστάσεις του.

Την αγωνιστική περίοδο 2017-18 εργάστηκε ως βοηθός προπονητή στο Παγκράτι, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν ως βοηθός προπονητή στον Πανελευσινιακό.

Ο Φοίβος Κωστής είναι πτυχιούχος (ειδικότητα καλαθοσφαίρισης) του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο στο Πανεπιστήμιο Xavier των ΗΠΑ (2014-16). Έχει συμμετάσχει σαν ομιλητής σε πολλά σεμινάρια και σαν προπονητής σε basketball camp τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καλωσορίζουμε τον Φοίβο στην οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ο Χάλαρης (pic)

Ο Στέλιος Χάλαρης υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού Ο Στέλιος Χάλαρης στάθηκε άτυχος στα τελευτ…